2777
2789
عنوان

روزی بخوای مهاجرت کنی کدوم کشور مقصد تونه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27 بازدید | 41 پست

اول آمریکا دوم سوئیس سوم انگلیس 

در کل میشه گفت هرجایی جز :

عربستان 

ایران 

افغانستان 

کره شمالی

پاکستان و فلسطین و سوریه و...

جایی ک داخلش مردم مهم باشن حق انتخاب باشه و ادعای پوچ و توخالی نباشه

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باریکلا  آلمانی خیلی سخته  بلد بودی یا کمپ یاد بگیری ؟

کمپ چیه

من قانونی اومدم و تحصیلی

بلد بودم المانی ولی باید حالا حالاهااااا یاد بگیرم٫اره بابا سخته اونم اونقدر تند صحبت میکننا

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
منم عاشق دبی ام.بخاطر اب و هواش اما نمیتونم تحمل کنم

بله درسته 

منم از آب و هواش فراری هستم 

ترکیه رو به خاطر همین خیلی بیشتر دوست دارم با اینکه دبی از جنبه های دیگه اولویت های زیادی داره 

معنی انواع بوسه 😘لب💋عاشقتم🌲گونه : مادوستیم💕 گردن : همین الان میخوامت❣️پیشونی : فداتشم🥰دست : می‌پرستمت🧡شونه : حرف نداری ♥️سر : برام عزیزی🦋چشم : بودنت برام خیلی مهمه💛
دست یافتنیه عزیزم نوه داداشم همسن پسر منه،پیار سال خانوادش فرستادند ترکیه یک سال اونجا موند،قبل عید ...

می تونه درست باشه هر چند یک زمانی داره که پنجرش ممکنه برای همیشه بسته بشه.

سعی می کنم پسرم رو کمک کنم بره. 

اما برای خود من تمام شده ،من یک نفر مریض و خسته هستم🥀

کاربری دست ۷ نفره. ❕

می تونه درست باشه هر چند یک زمانی داره که پنجرش ممکنه برای همیشه بسته بشه. سعی می کنم پسرم رو کمک ک ...

ایشالله،من ک اون موقع جرات نکردم پسرم و بفرستم پشیمونم

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
زبان شو بلدی یا چه دلیل دیگه ای ؟ 

نه زبان بلد نیستم ...

دوستم به ساکن آفریقای جنوبی هست تعریف میکنه دوست دارم ...

ژاپن به دلیل نظمش خیلی مورد علاقه ام هست چون خودم منظم و با برنامه ام و بی قانونی و هرج و مرج و مدل رانندگی هایی که میبینم را اینجا نمی پسندم ...

کانادا هم که ایرانی ها زیادن و چیزای خوبی شنیدم ازش و علاقه دارم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

کانادا  سوئیس من به خاطر ازدواجم مهاجرتم کنسل شد  اگر نه الان مهاجرت کرده بودم  ب ...

شما زبان انگلیسی مسلط هستی ؟ 

من به فرانسوی مسلط هستم 

چون مهاجرت به سوئیس اگر دو تا سه زبان مسلط باشی خیلی خوبه 

معنی انواع بوسه 😘لب💋عاشقتم🌲گونه : مادوستیم💕 گردن : همین الان میخوامت❣️پیشونی : فداتشم🥰دست : می‌پرستمت🧡شونه : حرف نداری ♥️سر : برام عزیزی🦋چشم : بودنت برام خیلی مهمه💛
شما زبان انگلیسی مسلط هستی ؟  من به فرانسوی مسلط هستم  چون مهاجرت به سوئیس اگر دو تا سه ...

بله زبان انگلیسی رو مسلط و فرانسه رو روان هستم 

با آلمانی هم آشنایی دارم و میتونم دست و پا شکسته متوجه بشم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
نه زبان بلد نیستم ... دوستم به ساکن آفریقای جنوبی هست تعریف میکنه دوست دارم ... ژاپن به دلیل نظمش ...

من در مورد نظم ژاپن چیزی نشنیدم 

یعنی کلا تحقیق نداشتم 

مثل آلمان هست از نظر انظباط اجتماعی ؟