2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم نسبت ب بچم

33 بازدید | 5 پست

گاها بعضی روزا خیلی اذیت میکنه اشکمو در میاره چند روز پیش حتی تاپیکم زدم از دستش دلم میخاد بمیرم ۵ ماهشه بعدا مثل چی پشیمون بودم یساعتم نشستم سر اون گریه کردم عاشق اینم بغلش کنم تو بغلم بخوابه ولی اصلا تو بغل واینمسه یا رو پام میخوابه یا زمین فک میکنم بخاطر اینکه شیر خشک میخوره  زیاد تو بغل حوصلش نمیشه عکسای قبلشو نگاه میکنم دلم قنج میره خیلی زود داره بزرگ میشه 🥲🥲و من قدر این روزارو نمیدونم احساس میکنم افسردگی دارم اصلا هیچ کنترلی رو احساساتم ندارم

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

رو پا نذار زانو درد میگیری 

بهترین روش همون روی زمین 

دوست داری بعلی بشه نذاره به کارات برسی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

رو پا نذار زانو درد میگیری  بهترین روش همون روی زمین  دوست داری بعلی بشه نذاره به کارات ...

از نظر روانشناسی کودک چیزی به اسم بغلی شدن بچه وجود نداره ، بچه ها داخل 5/6 ماهگی دچار ترس اجتماعی هستن و فقط با آغوش مادر آروم میشن ، حالا شما بگو بچه بغلی میشه بندازی اونور ! 

هممون با این حرف های مسخره بزرگ شدیم که الان هزار و یک نوع استرس و اضطراب و... داریم 

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر روانشناسی کودک چیزی به اسم بغلی شدن بچه وجود نداره ، بچه ها داخل 5/6 ماهگی دچار ترس اجتماعی ه ...

چشم خانم روانشناس 

هر چی شما بگین درسته 

بله بچه ناآرام باید رو چشم گذاشت 

اما وقتی آروم و ساکت همون مواقع لزوم بغلش بگیری کفایت میکنه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

طفلی بچه های شما! تمام

من یه بچه بیشتر ندارم 

تا خودشو تکون میداد بغلش  میکردم 

آنقدر اطرافیانم به جونم نق میزدن که چرا بچه رو آروم نمیذاری 

آنقدر رو پام گذاشتم الان سادگی زانو دارم 

اسی عذر خواهی تاپیک بیراه بردیم