گاها بعضی روزا خیلی اذیت میکنه اشکمو در میاره چند روز پیش حتی تاپیکم زدم از دستش دلم میخاد بمیرم ۵ ماهشه بعدا مثل چی پشیمون بودم یساعتم نشستم سر اون گریه کردم عاشق اینم بغلش کنم تو بغلم بخوابه ولی اصلا تو بغل واینمسه یا رو پام میخوابه یا زمین فک میکنم بخاطر اینکه شیر خشک میخوره زیاد تو بغل حوصلش نمیشه عکسای قبلشو نگاه میکنم دلم قنج میره خیلی زود داره بزرگ میشه 🥲🥲و من قدر این روزارو نمیدونم احساس میکنم افسردگی دارم اصلا هیچ کنترلی رو احساساتم ندارم
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
رو پا نذار زانو درد میگیری بهترین روش همون روی زمین دوست داری بعلی بشه نذاره به کارات ...
از نظر روانشناسی کودک چیزی به اسم بغلی شدن بچه وجود نداره ، بچه ها داخل 5/6 ماهگی دچار ترس اجتماعی هستن و فقط با آغوش مادر آروم میشن ، حالا شما بگو بچه بغلی میشه بندازی اونور !
هممون با این حرف های مسخره بزرگ شدیم که الان هزار و یک نوع استرس و اضطراب و... داریم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.