2777
2789
عنوان

شوهر شکمو

173 بازدید | 31 پست

چیکارش کنم ! 

کنار غذا هم سیب زمینی سرخ شده هم سالاد و سبزی خوردن و ترشی باید باشه 

مثلا امشب قیمه بادمجون درست کردم 

سیب زمینی سرخ کردم 

سالاد درست کردم و سبزی خوردن هم گزاشتم 

خیلی خسته میشم 😔

مادر شوهرم اینطوری بوده بچه هاشم عادت کردن 

بهش هم گفتم اما میگه یا درست نکن یا همه چی تموم باشه 

ولی خب یه روز درست نکنم دوز درست نکنم 

روز سوم چی ؟ 

وا مگه میشه هم ترشی هم سالاد هم سبزی ، من داشته باشمم نمیارم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عاشق اینجور میزها هستم

آدم‌چشمش هم‌سیر میشه انگار

ولی نهایت هفته ای دو‌وعده اینجورس آماده‌میکنم

آدم‌نمیکشه هر روز هر روز

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

بش بگو برام یه سرخ کن بدون روغن بخر پس

سیبزمینی خورد میکنی با یه قاشق روغن میریزی توش۱۵دیقه بعد حاضره

سالادم که کارنداره

نهایتا نایسر دایسر بخر

سرخ کن بدون روغن فقط فلیپس بخرا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡