2777
2789
عنوان

کسی رو دارین که گوینده باشه؟

19 بازدید | 17 پست

چجوری گوینده شد؟ کجاها تست داد؟ 

من خیلی علاقه دارم به این کار 

صدامم هرکی میشنوه تعریف میکنه .همه میگن استعدادشو دارم ولی کسیو ندارم که ازم حمایت کنه منظورم خانوادس 

باید دوره ببینم ؟

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بهم میگن صدات خیلی خوبه..تابستون میخوام برم تست خوانندگی بدم ولی تو ایران که نمیشه...یه استاده س ...

انشالله موفق باشی عزیزم

چرا نشه تو تلاشتو کن شاید شد😌❤

بله من یه خانومی رو میشناسم گوینده تلویزیون هستن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چند سال پیش انلاین تست گویندگی دادم بعد اسامی رو زدن تو سایت قبول شده بودم ولی پیگیری نکردم اسمش یاد ...

به جز این اطلاع دیگه نداری که از چه روش دیگه میتونم استارت بزنم؟ 

منم مثل شما صدای قشنگی دارم ولی نمیدونم چطور استفاده کنم ازش...

داستانای صوتی هم خوبه 

من قبلا گوینده داستانای صوتی بودم تو یه دوره کوتاه مدت 

حقوق گویندگی خیلی ناچیزه اما من عاشق این کارم

به جز این اطلاع دیگه نداری که از چه روش دیگه میتونم استارت بزنم؟ 

سرچ کن ببین توی شهرتون کلاس گویندگی هست یا نه اگه بری اونجا بفهمن استعدادشو داری حتما معرفیت میکنن

ولی تو این رشته ها اگه پارتی داشته باشی بهتره 

و البته هرجایی هم نرو خیلی مواظب باش