2777
2789
عنوان

کسی رو دارین که گوینده باشه؟

5 بازدید | 3 پست

چجوری گوینده شد؟ کجاها تست داد؟ 

من خیلی علاقه دارم به این کار 

صدامم هرکی میشنوه تعریف میکنه .همه میگن استعدادشو دارم ولی کسیو ندارم که ازم حمایت کنه منظورم خانوادس 

باید دوره ببینم ؟

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤

خودم یه مدت کم هیچ مزایای نداره ولی بستگی داره ما شهرمون کوچیک و استان محرومیم

صدا و سیما 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
خودم یه مدت کم هیچ مزایای نداره ولی بستگی داره ما شهرمون کوچیک و استان محرومیم صدا و سیما 

اصلا پولش برام اهمیتی نداره 

من عاشق خودشم 

این شغل انگار بهم حس زندگی میده  ولی راهشو بلد نیستم که از کجا باید شروع کنم

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا پولش برام اهمیتی نداره  من عاشق خودشم  این شغل انگار بهم حس زندگی میده  ولی را ...

پولش رو نمیگم منظورم اینه دستت بند نمیشه باید چند سال کارآموزی ببینی پیش همون صدا پیشه صدا و سیما بعدش بری 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید