2777
2789
عنوان

راه حل برای طعنه و تشر پدرم

76 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها وقت بخیر

من‌جدا شدم اینم‌بگم‌پدرم مقابل خانواد همسرم خیلی پشتم بود ولی دیگه تحمل طعنه و تشرهاش ندارم هر اتفاقی بیافته هرکی بره قهر هرکی طلاق بکیره حتی کسی عروسی کنه میلد ی تشر بهم‌میزنه کل روزم خراب میشه با اینکه من هر بار بیرون میرم‌حتی در حد ی خوراکی ساده هم که باشه براش میگیرم هیچ وقتش تو روش نبودم فقط سکوت از وقای اومدم انگشت شمار باهام حرف میزنه هر موقعیم که روش به من بوده تا تشر زده یا حرف زشت مادرمم نمیشه پیشش درد دل کرد زود عصبی میشه میره همه جا جار میزنه واقعا تحمل ندارم از اینورم داداشم‌که زن و بچه داره تا عصبی میشه میاد به جونم‌میافته نه دل خودکشی دارم نه هیچی فقط موندم که تا کی باید تحمل کنم

عزیزم همه خانواده ها مشکل دارن. سعی کن حرفاشومو اصلا ب خودت نگیری. انگار ن انگار میشنوی. اگ بخوای گوش کنی هر روز باید خود خوری کنی‌. فکر خودکشی و این چیزام نباش. ایشالله زندگی روی خوششو به تو هم نشون میده.برو کلاسی جایی کمتر خونه باشی بیشتر سرت تو کارای خودت باشه. 

یا من یا هیچکس همون خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه خانواده ها مشکل دارن. سعی کن حرفاشومو اصلا ب خودت نگیری. انگار ن انگار میشنوی. اگ بخوای گو ...

یکسری کار با لپ تاپ انجام میدم خودم ی درامد دارم تحصیل کردم ولی نه برای خودم ارزش قائلند نه مدرکم فقط تحقیر و سرزنش

یکسری کار با لپ تاپ انجام میدم خودم ی درامد دارم تحصیل کردم ولی نه برای خودم ارزش قائلند نه مدرکم فق ...

سعی کن کارهاتو یا تو کتابخونه انجام بدی یا جای دیگه کمتر تو دید باشی.اذیت هاشونم اینجور کمتر میشه. 

یا من یا هیچکس همون خودم
نماز اول وقت بخون برو مسجد  ترک گناه کن و چله یس بگیر انشاءالله مشکلت حل میشه

نمیگم بی گناهم ولی اینقدر بد نبودم که اینهمه بلا سرم بیاد خیلی دعای خیر پشت سرم بود ولی این شد نصیبم

سعی کن کارهاتو یا تو کتابخونه انجام بدی یا جای دیگه کمتر تو دید باشی.اذیت هاشونم اینجور کمتر میشه.&n ...

نمیشه تا یک بیرون ساده برم زیر نظرشونم اینجوری نیست بتونم راحت بیرون برم

نمیگم بی گناهم ولی اینقدر بد نبودم که اینهمه بلا سرم بیاد خیلی دعای خیر پشت سرم بود ولی این شد نصیبم

شاید اینها امتحان بوده و خدا یه زندگی خیلی بهتر پیش روت قراره بزاره. ناشکر نباش. سعی کن خودتو وارد حرفای خانواده قرار ندی ک بدتر بشه. مطمعن باش حکمت خیلی کارهارو ما نمیدونیم. چن وقت دیگ به این روزات میخندی میبینی خدا چقد دوستت داشته. 

یا من یا هیچکس همون خودم

نه دخترم متوجه منظور من از ترک گناه چیز دیگه ایه 

تصمیم بر ترک هر گناهی مثل غیبت کردن 

چون ترک گناه باعث مستجاب شدن دعا میشه 

انسان مستجاب الدعا میشه 

ارتقاء درجه پیدا می‌کنه پیش خدا 

این رو در عرفان بهش میگن مراقبه 

مراحل عرفانی مثل مراقبه ،مشارطه ،مؤاخذه 

الان متوجه منظورم شدید ؟ 

من نگفتم که شما گناه کارید و به خاطر گناه 

این بلاها سرت اومده من منظورم ارتقاء مرحله 

عرفانی شما بود 

شاید اینها امتحان بوده و خدا یه زندگی خیلی بهتر پیش روت قراره بزاره. ناشکر نباش. سعی کن خودتو وارد ح ...

من دختری بودم یک رکعت نمازم قضا نمیشد روزهام کامل بود ز وقتی خانواده هنسرم دیدم اینهمه بهم ظلم کردن به هیچی حتی پول پس اندازم رحم نکردن و لباسام در حد چن تیکه انداختن تو کیسه زباله و پس دادن همه جا انگ هرزه و صرع و روانی بهم چسبوندن و خانوادم ازم بیزار شدن با همه اینا همون مادرشوهر امسال حج رفت نه نماز میخونم نه روزه میگیرم ی جورایی موندم از کار خدا. 

نمیدونم واقعا نمیدونم موندم از کار خدا