2777
2789
عنوان

سقط جنین 😭

711 بازدید | 22 پست

بچه ها سلام من یک ماه عروسی کردم به دلیل شرایطی قصد بچه دار شدن ندارم پیشگیری طبیعی کردم ولی الان 5 روز از پریودیم گذشته زعفرون خوردم یکمی زیاد خوردم زردچوبه خوردم آناناس برای پریودی گفتن خوبه خوردم بی بی چک زدم مثبت در اومد چیکار کنم همیشه اگه می دیدیم یک روز از پریودیم گذشته زعفرون و زرد چوبه می‌خوردم سریع پریود میشدم البته بگم تست بارداریم هم منفی بود بعد الان شما راه حلی دارید بگید خیلی کم تجربه هستم 18 سالمه 

چرا عنوان رو زدی سقط؟؟؟ میخوای بندازیش؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خوردن اونا سقط نمیشه معلول میشه. ی آشنا پیدا کن  از زاهدان قرص سقط بگیر 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 

باور کنید وقتی زن و شوهر باهم رابطه  حفاظت نشده انجام میدن منجر به بارداری میشه سفارش نیس که کنسل کنی یا مرجوع کنی

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

پیشگیری پیشگیری پیشگیری پیشگیری شما چرا دلتونو بهش خوش میکنید ؟مگه نمیگن صدرصد نمیگیره . 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد