2777
2789

کسی بوده سرولاژ شکمی باید بشه و لنفوسیت تراپی کیا سابقع سقط با پارگی کیسه اب در هفته ۱۶ داشتن 

عزیزم منم سقط مکررم  لنفوتراپی دیگ منسوخ شد یعنی قدیمی شد منم گفتن بابد لنفو کنی دکترای اصفهان بهم گفتن ولی رفتم تهران کفتن ابن روش قدیمی شدبخاطرعوارضش بجا لنفو قرص بهم دادن توبارداری سرم مزدم ک عوارض نداره

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تحت نظر دکتر قهیری توی آزمایشگاه دکتر رضایی لنفوتراپی انجام دادم تا آپکام به 20 رسید. البته رقایی 25 رو قبول میکنه. الان توی اقدامم 6 ماهه ولی هنوز باردار نشدم

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

برای من ک اصلا اسم قرص وسرم رو نیورد سریع گفت برو همون ازملیشگاه جنتی برای تزریق ؟پرسیدم عوارض میگن داره خانمه گفت نه خیر مشکلی نداره ببین من چقدر نوبت دادم وقتام پره همه 

اها فرمودین توی سه مرحله...

منم دکتر رقایی میرم...

ایشون با توجه به شدت و نوع مشمل لنفو رو تجویز میکنن،نه اینکه هردمبیلی ب هرکی بگه برو لنفو....

بدن افراد مختلف فرق داره...من دیدم ی نفر با یبار لنفو 25شده بود و حتی بالاتر هم داشتن....بعضیها با دوبار و بعضیها مثه من ک اپکام 5تابالا بالا رفت سه بار شدم و بمخض تزریق سومین بارم اجازه بارداری دادند...بیست شد...

یازده ماه لنفو دربدن میمونه....و درصورت پائین امدن مجدادا باید لنفو کرد 

و بمن تجویز کرند ک بمحض بارداری سرم ivigبزنم