2777
2789

سلام سلام

امروز رفته بودم یه نمایشگاه کتاب 

هرچی از قشنگیش بگم کم گفتم 

چینش جالب کتاب های جذاب

ولی چیزی که شدید تو ذوق ادم میزد قیمت بالای کتاب ها بود

کتاب های معروف چند جلدی که رفته بود بالای یه تومن

کتاب های معمولی روانشناسی الان دوبرابر قیمتش رفته بالا

اونم با کیفیت بد تر کاغذ ها کاهی شدن جلد ها که هیچی

میخوام بدونم شماهم این افزایش قیمت کتاب حس کردید یا فقط منم؟!

از کتاب های دانشگاهی و رفرنس که نگم این هارو مجبوریم که بخریم 

ولی قیمت هاش باعث میشد سر همه دانشجو ها سوت بکشه

ناراحت شدم که دیگه نمیشه کتاب هم خرید

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کتاب سرای ياقوت بخر خیلی ارزونه. ولی کتاب دانشگاهی ندیدم بزاره  از برنامه ی کنسل هم خرید فر ...

کتاب سرای یاقوت  سایت فروش انلاین ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

انقدر غصه میخورم بابت این موضوع 😔

اصلاً اون حس لمس کردن کتاب موقع خوندن یه چیز دیگه است من که با نرم افزارها این حس رو تجربه نمیکنم ، پول میزارم کنار کتاب میگیرم حتی اگه صفحه هاش کاهی باشه

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
والا من چندتا غرفه تو پارک هست با تخفیف ۵۰درصد میرم میخرم 

خوبه پنجاه درصد 

نمایشگاه ۱۰ درصدی بودش

انقدر غصه میخورم بابت این موضوع 😔 اصلاً اون حس لمس کردن کتاب موقع خوندن یه چیز دیگه است من که با ن ...

واقعا خود کتاب یه چیز دیگست 

کاش میشد جایی بود کتاب ها رو به هم امانت میدادیم 

لازم نبود کتاب نو بخریم

کتاب سرای یاقوت  سایت فروش انلاین ؟

هم سایت داره هم توی اینستا پیج داره. من از پیجش خرید کردم دوبار. مثلا چهارجلدی قاب دار هزار و یک شب با یه کتاب هدیه رندوم و بوک مارک ارسال رایگان خریدم 398 

هم سایت داره هم توی اینستا پیج داره. من از پیجش خرید کردم دوبار. مثلا چهارجلدی قاب دار هزار و یک شب ...

سرچ میکنم مرسی