2777
2789

سلام خانما دیشب خالم دعوتمون کرده بود منم شبو موندم خونشون ک کمکش کنم ظرفا رو بشوره و خونه رو مرتب کنه چون دیسک کمر داره.. یه دختر خاله دارم 14 سالشه شب تو اتاقش خوابیدم دیدم زیره پتو داره خو...ایی میکنه سنش خیلی کمه نگرانشم ب روش بیارم؟ کمو بیش باهاش دوستم.. ب خالم بگم؟ چیکار کنم بنظرتون. اصلا طبیعیه تو همچین سنی! 10 سالگی پری شده.

این کاربری تعلیق شده.

جلو شما؟ 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الآن همه میگن به شما چه ؟ 

به نظرم اگر به خودش بگی بهتره ... دوستانه نه نصیحت گرانه 

نه اینکه بگی من دیدم ... بگو توی این سن همه این حس رو دارن و باید کنترلش کنن چون هم برای سلامتی مضره و هم گناه محسوب میشه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️