2777
2789
عنوان

افسردگی از بارداری

19 بازدید | 13 پست

خیلی فکر میکنم. همش با گریه شبا میخوابم. از زایمان سزارین میترسم از بچه داری  بچه سومم هست  ولی ببخشید مثل سگ میترسم  همش دوست دارم زایمان زودرس بگیرم 

وا 

🫣جدید نیستم رمز عبور فراموش شده....   یه مامان کوچولو ۱۹ساله...که عاشق اسم دیاکو بود روی پسرش بزاره اما قوم الضالمین شوهر نزاشتن...😕 میشه برای صاحب خانه شدن همه جوان ها هم‌چنین من دعا کنید ؟ ممنونم مهربونا😇🥺♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😢سعی کن بیشتر تو جمع باشی و شاد باشی وگرنه مث من افسردگی بعد زایمان میاد سراغت خدای نکرده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عزیزم😢سعی کن بیشتر تو جمع باشی و شاد باشی وگرنه مث من افسردگی بعد زایمان میاد سراغت خدای نکرده

کلا بارداری بدی داشتم تو ماهای اول همش مجبور به سقط بودم. میترسیدم  الان باز میگم ای کاش به حرف شوهرم کرده بودم  نوزاد میبینم بیشتر افسرده میشم 

کلا بارداری بدی داشتم تو ماهای اول همش مجبور به سقط بودم. میترسیدم  الان باز میگم ای کاش به حرف ...

منم دوقلو دارم خیلی سختمه خیلی خسته میشم درکت میکنم واقعا بچه داری انقد سخته حق داری بترسی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
منم دوقلو دارم خیلی سختمه خیلی خسته میشم درکت میکنم واقعا بچه داری انقد سخته حق داری بترسی

من مثل خر هنوز میخواستم ختک تو سرم نفس راحت بکشم  اینجور گرفتار شدم. دوست دارم زایمان زودرس بگیرم نمونه بچه اینقدر متنفر شدم از بچه 

من مثل خر هنوز میخواستم ختک تو سرم نفس راحت بکشم  اینجور گرفتار شدم. دوست دارم زایمان زودرس بگی ...

یه وضعی هم هست راه پس و پیش نداره همچین ادم گیر میفته توش،مامانت خواهرت کمکی داری؟چند هفته ای؟خدا کمکت کنه خاهشا افسردگیو جدی بگیر بعد زایمان برو دکتر قرص بهت میده