2777
2789
عنوان

هدف این پسر چیه؟؟؟؟

78 بازدید | 6 پست

مشکل دوستم 

سرده هر چی باهاش حرف میزنم درست جوابمو نمی‌ده 

بزور جواب تلفن میده ب زور جواب پیام میده...ولی بلاک نمیکنه ...... 

بعد وقتی تلفنی حرف می‌زنیم بش میگم یعنی منو دوست نداری یعنی دیگه نمی‌خوایم با هم ازدواج کنیم؟؟؟ میگه من اگه یه روز بخوام ازدواج کنم قطعا انتخابم تویی اما الان افسرده شدم حسم ب ازدواج از بین رفته زندگی بهم فشار میاره ...نمیتونم بگم منتظر من بمون دلمم نمیاد بگم برو ازدواج کن ولی راجبم اشتباه فکر نکن من آدم لاشی نیستم و قبل از اینکه ب کسی بله بگی و من شرایطم اوکی باشه جلو میام....ولی الان ک ایندم مبهمه و حالم خوب نیست نمیتونم دور خودم بچرخونمت و زندگیتو خراب کنم ....

اینم بگم ایشون قبلا با خواهرش و رفیقاش و ...اینا راجب ازدواج با من حرف زده 

ولی یه مدتیه اینجوری شده ....

بنظرتون دوستم چیکار کنه الان خیلی عاشقشه؟؟؟ 

و بنظرتون اینکه حرفای پسر صادقانس؟؟؟ 

اگه رفتار پسره درست نشد بدون پا یکی دیگه وسطه

و این حرفاش فقط میخاد عشق دختره بهش از بین نره 

پسرا خیلیییییییییییی سیاست دارن

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اگه پای یکی دیگه درمیونه چرا میخواد این دختره هنوز عاشقش بمونه ؟ 

چون زاپاس میخواد 

عزیزم چرا همه رو فرشته میبینی

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

ببخشید ولی مشخصه که نمیخوادت واقعا فهمیدنش سخت نیست پسری که طرفشو بخواد جونشم براش میده این به زبون بی زبونی داره بهت میگه نمون تو زندگیم منتظره تو خسته شی بزاری بری

ببخشید ولی مشخصه که نمیخوادت واقعا فهمیدنش سخت نیست پسری که طرفشو بخواد جونشم براش میده این به زبون ...

خب پس چرا درست بهش نمیگه چرا بلاکش نمیکنه 

یا اصلا چرا بهش امید میده ک من بخوام ازدواج کنم فقط تو ؟