2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دلیل خونریزیت بعد کورتاژ چی بود؟ سقط بود کورتاژت؟

اره عزیزم دلیل خونریزی من اینو بود که من حامله بودم پنج ماهم بود و من توده هم کنار بچه سالمم داشت رشت میکرد مجبور شدم سقط کنم و بعد بخاطر بقایا کورتاژ بخاطر همین خونریزی شدید داشتم

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
نمیدونم خواستم ببینم هس یا نه  اخه میگن احتمال عفونت هست بعدش برا اون میپرسم

من کورتاژ شدم جنینم قلبش تشکیل نشده بود بعد یه هفته دیگه بدنم عادی شد 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
من کورتاژ شدم جنینم قلبش تشکیل نشده بود بعد یه هفته دیگه بدنم عادی شد 

میگن دهانه رحم باید بسته باشه تا بشه رابطه و اگر نه عفونت میاد

علم این همه پیشرفت کرده برا ضخامت رحم هیچی جوابگو نیس

ببخشید یعنی بچتونم سقط شد 

اره عزیزم بچمم از دست دادن البته من بعد اینکه کورتاژ شدم از جفتم نمونه گرفتن بعد پاتولوژی و متاسفانه بدخیم بود توده و من چندین ماه شیمی درمانی شدم الان شکر خدا الحمدالله یک ماهه دیگه خوب شدم 

بمیرم الهی چی کشیدی  الان حامله ای؟

خدانکنع عزیزم ن من حامله نیستم اینم تیکر همون بچه که از دستش دادم دلم نیومد تیکر و بردارم که ببینم کی دنیا میومد اگه الان مونده بود یه ماه و نیم بود که به دنیا اومده بود

اره عزیزم بچمم از دست دادن البته من بعد اینکه کورتاژ شدم از جفتم نمونه گرفتن بعد پاتولوژی و متاسفانه ...

خدارو شکر عزیزم انشالله هر چه زود تر یه نی نی تپل مپل خدا نصیبت کنه 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است