2777
2789

سلام دوستان

من امروز آزمایشم مثبت شده و اونجور ک خودم حساب کرفتم فکر میکنم سه هفته باشم

هنوز دکتر نرفتم

میشه از تجربیاتتون بگید؟مراقبت های اولیه چیه؟چیا بخوریم چیا نخوریم و چیکارکنیم که جنین سفت بشه و ضربان قلبش تشکیل بشه.

ممنون میشم راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک بعد آزمایش رفتم دکتر قبل سونوی تشکیل قلب دکتر گفت شیر و تخم مرغ زیاد بخور احتمالا برا قلب جنین خوبه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

چجوری سه هفته؟ ینی زود ازمایش دادی؟

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

سلام مبارکا باشه.زرشک، زعفرون، اویشن و عسل اصلا نخور.باقی چیزا رو بخور.استراحت کن و استرس نداشته باش.برای نی نی من و خودم و البته همه مامانای باردارم دعا کن لطفا

۳هفته که نشون نمیده؟  تاریخ بارداری از اولین روز پریود حساب میشه

من خودم از زمان اقدام حساب کردم یعنی اشتباه حساب کردم؟

اخه من وقتی پاک شدم تا یک هفته اقدام نداشتم بعد یک هفته تو دوره تخمک گذاری اقدام داشتم

از روز اول اقدام حساب کردم شد ۳ هفته

بتام هم امروز ۲۵۰ بود

من ک بعد آزمایش رفتم دکتر قبل سونوی تشکیل قلب دکتر گفت شیر و تخم مرغ زیاد بخور احتمالا برا قلب جنین ...

شما از چه روزی حساب کردی هفته ی بارداریت رو؟

از روز اول پریود قبلی یا روز اقدام؟

من خودم از زمان اقدام حساب کردم یعنی اشتباه حساب کردم؟ اخه من وقتی پاک شدم تا یک هفته اقدام نداشتم ...

کلا از روز اول پریودی حساب میکنن.البته سونو تاریخ دقیق میگه