2777
2789
عنوان

متاهلا میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 28 بازدید | 28 پست

عزیزم اینکه نشد زندگی طرف این همه از اخلاقش مییگی از خوبیش میگی فقط چون دستش تنگه میخوای طلاق بگیری؟ از اول ندیدی پول نداره ؟ میگی داره تلاشش رو هم میکنه ،به جای روحیه دادن و حمایت میخوای زیر پاش رو خالی کنی !

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

سلام گلم 

باخودت فکر اون فردی که تو این جامعه و اقتصاد افتضاح اومده واسه خودش شریک گرفته قطعا به فکر خوشبختیش هم بوده 

واقعا گناه دارن اینهمه تلاش می‌کنن .اما دنیا که اینجوری نمیمونه .شماهم باید پشتش باشی تو سختیای الان.وگرنه که آسودگی روهمه ادما دوست دارن.گاهی لازمه سختی کشیدن .الان جوونه بزار تلاش کنه شما امیدشی حمایتش کن 

هیچوقت به فکر طلاق نیوفت. لطمه‌ ایه که اول به زندگی خودت میزنی بعد همسرت .مهربون باش و دوسش داشته باش 

این دوره زمونه یه بار بیوفتی خیلیییییییی باید تلاش کنی تا بلند شی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره عقد برای شناخت نیست. شما هنوز این مورد رو متوجه نشدی؟؟!! خدا به داد اطرافیانت برسه

خدا به داد اطرافیان تو برسه من هرچی ندونم حداقل ادب صحبت کردن دارم😊

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
یساله تو عقدیم همش حمایتش میکنم پشتشم ولی انگار هیچ تغییری رخ نمیده

ببین عزیزم،اگه واقعا دوستش داری و جز بی پولی مشکل دیگه ای نداره سعی کن در کنارش باشی ،اگه واقعا شرایط کاری برات پیش میاد که درامدت خوب میشه باهم زندگی تون رو بسازین، متاسفانه الان انقدر مسائل و مفاسد اخلاقی و خانوادگی زیاد شده که اگر پسر سالم و خوب دیدی که فقط مشکل مالی داره باید دو دستی بچسبی ،ضمنا این تضمین رو بهت میدم ان شالله برید سر زندگی تون ان شالله گشایش براتون حاصل میشه ،سوره واقعه رو هرشب بخونید هردوتون حتما

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
قبول دارم. پسره داره تلاش میکنه دیگه بیچاره چکار کنه. چه راحت میگن جدا شم یکی مهربونتر پیدا نمیشه. م ...

به خاطر همینه که بزرگان میگن مراقب مهریه باشید که دودمانتون رو به باد نده