2777
2789
عنوان

متاهلا میشه بیاین

28 بازدید | 28 پست

من تو عقدم فلن...شوهرم واقن تو خرجای الانمون مونده که خرج خاصی نداریم... چن ماه دیگه قراره بریم سره خونه زندگیمون میگم ماهنوز خرج خاصی نداریم توموندی اون موقه تازه خرجامون شروع میشه میخای چکارکنی؟میگه من دارم تلاشمو میکنم باحالت بغضی میگه ازینکه نمیتونم نیازاتو برطرف کنم نارحتم کاش زن نمیگرفتم حالا که از پسش برنمیام....خیلیم دوس داره تلاش کنه کارکنه میکنه ولی واقعا عرضه نداره نمیدونم چشه نمیتونه....ازونطرف خیلی مهربون و احساساتیه و داشته باشه دست و دل بازه البته که وقتی ام داره لارج واینا نیس بقران نمدونم چکارکنم😭😭😭😭😭 ازتوحرفاشم میفهمم که امیددداره که من کاری چیزی بکنم که تو اینده کمک خرج بشم.... دوس دارم ازش طلاق بگیرم ولی میگم دیگ به این مهربونی و ارومی نمیتونم کسیو پیداکنم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بنظرم حتما برو پیش مشاور خوب ما اینجا هرچی بگیم اگر باعث شه تصمیم درستی نگیری گردن ما هم هست فقط بگم که واقعا این مسئله مهمه بعد عروسی،پشت گوشت نندازش 

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

اگر قرار باشه با این موضوعات تو عقد طلاق بگیری بری شر زندگیت که خیلی مشکلات بیشتری پیش رو خواهی داشت بهتره مشاوره ی ازدواج انجام بدی عزیزم که انشالله در آینده خدایی نکرده به مشکل نخوری

قبل از عقد چشمات کم سو بود؟ حالا که عقد کردی و کلی مهریه بریدی براش یادت افتاده؟

وا این چه طرز برخورده

خب دوران عقد برای شناخت همین چیزاس دیگه یه چیزایی میگیناا !!

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

الان توی این دوره و زمونه زندگیا سخت شده. شما باید اولش فکرشو میکردی. خودم وقتی داشتم ازدواج میکردم وضعیت خوبی نداشتم ولی خانومم میدید که چجوری تلاش میکنم. هر روز خودمو بیشتر کشیدم بالا تا الان که خداروشکر کمک بقیه هم هستم