2777
2789

چیزی پیدا شده واس سفیدی ک من نمیدونم ؟ 

منشی مطبی ک میرفتم از وقتی میشناختمش همه جای بدنش دستاشو اینا سبزه بود الان دیدمش سفید شده یکی دیگه هم دیدم همین جور رومم نمیشه که بپرسم چیکار کردن یا چی خوردن 

اینجا سرچ کردم میگن پیگمنتا تجریه ای دارید؟ با کسی ک سبزه بوده سفقد شده برخورد کردید ؟ 

پ . ن :بچها من نمیگم سبزه بده سفید خوبه یا هر چی من خودم رنگ روشن رو دوست دارم به هم دیگه احترام بذارید به منم گیر ندید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سبزه ی ژنتیکی رو نمیشه تغییر داد فقط با قرص و آمپول که اونم با کبد سر و کار داره. 

ولی آفتاب سوخته با سرم و ضد آفتاب و فیشیال و اینا حل میشه.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
عزیزم سبزه ی ژنتیکی رو نمیشه تغییر داد فقط با قرص و آمپول که اونم با کبد سر و کار داره.  ولی آ ...

بیبین من دقت کردم اون قسمت از صورتم ک میمونه زیر روسری یعنی آفتاب بهش نمیخوره مثل کنار گوشام ،

اونجاهاسفیده 

ولی جاهای دیگه صورتم سبزه اس 

این یعنی که ژنتیک صورتم سفیده و او سبزه ها

بخاطر آفتاب اونجوری شده

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

خب چی هست اونی ک میزنی ؟ ما هم بخریم

کرم ترکیبیه اصن بدرد نمیخوره یه وقت سمتش نری ها

من برا جای جوشام میزدم سفید برفی شدم وقتی وقتی قطع کردم صورتم پر جوش شد

اونایی هم ک پوستشون خشکه اگه بزنن صورتشون لک میشه یا اگه مداوم استفاده کنن مویرگ صورتشون پیدا میشه چند نمونه دیدم تو فامیل

ن ایشون رو من میشناختم سبزه ژنتیکی بود ینی آمپول زده؟ خیلی عوض شده ماشالا

پیگمنتا خیلی میگن ولی من از گلوتاتیون هم شنیدم. آمپول گلوتاتیون همراه با قرصاش و صابون و کرمای مخصوصش باید استفاده کنی تا همیشه رنگدانه هاتو در سطح کم نگه داری. 

یکی دیگه هم هست اونم لیزره. خیلی خیلی کم پیدا میشه اصلا هر جایی نیست فقط در صورتی که پولدار باشه یا آشنا داشته باشه ممکنه پیدا کنه.

آخریش هم که کرم منوبنزن که خیلی خطرناک و سرطان‌زاست فقط برای بیماران پی‌سی استفاده میشه ولی خب من یه دوستی داشتم برای خودش زد. دوستم سبزه ی خیلی تند بود اهل هرمزگان بود. خیلی خیلی سفید شد یعنی مثلا بگم از اما استون هم سفید تر. ولی خب الان کمرش لک انداخته مثل رنگ قبلش. البته فقط کمرش اینجوری شده.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
بیبین من دقت کردم اون قسمت از صورتم ک میمونه زیر روسری یعنی آفتاب بهش نمیخوره مثل کنار گوشام ، اونج ...

یه جاهایی مثل ساق پا و سینه وقتی سفیدن معنی خاصی نمیده. 

ولی اگه گردنت سفیده صورتت سبزه یعنی صورتت به خاطر آفتاب اینجوری شده.