2777
2789

نی نی یار کاربرسیله هستم دستم خورد خروج ازسایت زدم 

حالاهرکاری میکنم دیگه پیامک برام نمیادبرگردم عضو سایت باشم لطفا کلمه رمزم که فراموشم شده بهم بگید 

برای نیتم صلوات بفرستیدلطفاممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یار کاربرسیله هستم دستم خورد خروج ازسایت زدم  حالاهرکاری میکنم دیگه پیامک برام نمیادبرگر ...

سلام خروج زدین یعنی رمز رو یادتون نبود؟ متاسفانه بازیابی خرابه و معلوم نیست کی درست بشه 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام خروج زدین یعنی رمز رو یادتون نبود؟ متاسفانه بازیابی خرابه و معلوم نیست کی درست بشه 

اره رمز یادم نیست والان هم رمزبرام پیام نمیشه؟

یعنی دیگه رمز عبور برام پیامک نمیشه؟

برای نیتم صلوات بفرستیدلطفاممنون

@gumusmavi  vi لطفا پیام های شخصی تون جواب بدید یااگه نمیخواییید جواب بدید بهم بگید اینقدر منتظر نباشم عزیز😭😭😭😭.

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
@ازسارابپرس    

سلام

از نی نی یار سوال کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@gumusmavi

@gumusmavi توروخدا جوابم بده پدرم زمینی ک میخوام بهم میده؟ توروخدا جواب بده حتی با آره یا نه 😭😭😭😭‍ 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری