2777
2789

بچه هاتون درس میخونن آیا 

با این وضعیت تاثیر معدل تو کنکور 

چیکار میکنید که بچه هاتون درس میخونن بچه های من یکی میخونه اون یکی نه 

گلافه کرده منو 

نگران آیندشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وسط دبیرستان ازدواج کردم باز خانواده ول کن درس من نیستن 

نمیشه یکم بچه‌ها رو رها کنید 

آینده همش کنکور و فشارهایی که به بچه‌ها وارد میکنین نیست

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

[QUOTE=341232549]من وسط دبیرستان ازدواج کردم باز خانواده ول کن درس من نیستن  نمیشه یکم بچه‌ها ر ...

یکم با چشم باز نگاه کنین این همه تحصیلکرده بیکار رو نمی‌بینید ؟ این همه تحصیل کرده مسافر کشی و کارگر رو نمی‌بینید ؟ چرا جای کاغذ و قلم دستشون دادن نمیفرستی یه حرفه‌ای یاد بگیرن و براشون کار راه بندازی البته اگر پسر هستن 

پول و آینده شغلی تو شغل آزاده الان 

حقوق بخور و نمیر کارمندی که آیا استخدام بشی و مصاحبه قبول بشی یا نه کسیو آینده دار نمیکنه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

[QUOTE=341232549]من وسط دبیرستان ازدواج کردم باز خانواده ول کن درس من نیستن  نمیشه یکم بچه‌ها ر ...

و اینم بگم منم مثل شما زود ازدواج کردم دوستام موندن خوندن 

و رشته های خوب قبول شدن الان بهترین شغل ها و درامدها رو دارن 

چرا اتفاقا برای ماهایی که سرمایه نداریم درس بهترین پله ی ترقیه ولی حیف که تو کت بعضی بچه ها نمیره 

البنه من بنابه دلایلی زود ازدواج کردم وصعیت پسرام با دخترها کلا متفاوته 

یکم با چشم باز نگاه کنین این همه تحصیلکرده بیکار رو نمی‌بینید ؟ این همه تحصیل کرده مسافر کشی و کارگر ...

من سرمایه ای ندارم که بهش بدم 

اهل کارو حرفه هم نیست . بگو یه میخ تو دیوار 

من سرمایه ای ندارم که بهش بدم  اهل کارو حرفه هم نیست . بگو یه میخ تو دیوار

پس با کتک بنشونش سر درس و کتاب

و اینم بگم منم مثل شما زود ازدواج کردم دوستام موندن خوندن  و رشته های خوب قبول شدن الان بهترین ...

منم گفتم که اگر پسرن بفرست حرفه یاد بگیرن و الا که دختر درس هم بخونه شاغل هم بشه مسئولیت مالی زندگی رو دوشش نیست و پولش مال خودشه 

من کلا علاقه‌ای به دانشگاه رفتن نداشتم و اگر در آینده مطلع بشم همکلاسیای گذشتم درس خوندن و فلان کسی شدن هرگز غبطه نمی‌خورم که چرا منم درس نخوندم

با روحیم سازگار نبوده

و اینکه ازدواجم برای فرار از درس نبوده به هیچ وجه 

اتفاقا کاملا یهویی پیش اومد ازدواجم