2777
2789
عنوان

خداحافظی با نی نی سایت

80 بازدید | 9 پست

... تا چند سال دیگه خداحافظ اینو می زارم تا دیگه واقعا روم نشه بیام 😂حتی دیگه از گوگلم نگاه نمیکنم خیلی ذهنمو درگیر می‌کنه 

سه سال آشنایی با نی نی سایت و حضور در تاپیکای مختلف چالش‌های روحی و روانی زیادی داشت 

اگه دارید تاپیکمو می‌خونید سعی کنید توی تاپیک های خیانت و .. نرید خودمم کنجکاو بودم اما بار منفی زیادی داره ...

یه تاپیک راجب گم شدن های مرموزی که اتاق افتاد ، بود خیلی پربازدید و جالب بود ولی نود و نه درصد اتاقهای وحشتناکی رو میگفتند و من تا دوماه حالم بد بود و دردهای عجیبی داشتم انگار روحم خسته شده بود 

و بخاطر اینکه شخصیتم ابنجوره خیلی روم تاثیر می‌زاره پس اینجا رو ترک میکنم ... هر چند دیگه مثل سابق شلوغ و پر انرژی نیست و همه جور آدمی با هر فرهنگی توش هست ... 

امیدوارم وقتی زندگیمو از استوپی که توش قرار گرفته درآوردم و زندگیم رو به راه شد بیام و از حال خوبم براتون بگم 

خدانگهدار 

شیدا 🤍🦋

چه تصمیم خوبی

موفق باشی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانگهدارت

لطفا چهار تا تاپیک اولمو گزارش بزن قبل رفتنت

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

امیدوارم با حال خوب و انرژی مثبت برگردی 

امیدوارم وقتی برگشتی ببینی نی نی سایت پر از تایپیک های قشنگ باشه دیگه توهینی دل شکستنی نباشه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

اوسکول من برات مدرک و اسم کتاب آوردم توی ترک خر فقط فحش نوشتی تویی که مادرت بهت محل سگ نمی‌ده داداشت جلو همه روز عقد میرینه بهت دیگه معلومه دریده بازیت به همون مامانت رفته که بچه خودشو هم آدم حساب نمیکنه درضمن یکم تلاش کن از دهک پنج میای بالاتر از این حرفها برات نون و آب درنمیاد 

والا ما از قشقایی ها بجز خیانت و دزدی چیزی نشنیدیم 

شما که به خودتون رحم نمیکنید میخواستید بهمن بیگی رو بکشید  شما ازبکستانی هستید ربطی به ترک های شمال کشور ندارید قشقایی نفهم 🤣🤣🤣فرق من و تو آینه من اینستا مو پاک کردم اما به شما ترک ها همچنان توی کامنتا گور خر می‌فرستن

شیدا 🤍🦋