2777
2789

بچه ها من از خدا خواستم بگه حال روحی و وسواسم کی خوب میشه تحت نظر دکتر هستم دارو میخورم یک ماهه و خورده ایه

بعد یکم بهترم

از خدا خواستم بهم زمان بگه کی خوب میشم

این آیه اومده: ولی متوجه نمیشم دقیق🥺💚

إِنَّمَا النَّسِى‏ءُ زِیادَةٌ فِى الْکُفْرِ یُضَلُّ بِهِ الَّذِینَ کَفَرُواْ یُحِلُّونَهُ عَاماً وَیُحَرِّمُونَهُ عَاماً لِّیُوَاطِئُواْ عِدَّةَ مَا حَرَّمَ اللَّهُ فَیُحِلُّواْ مَا حَرَّمَ اللَّهُ زُیِّنَ لَهُمْ سُوءُ أَعْمَلِهِمْ وَاللَّهُ لَا یَهْدِى الْقَوْمَ الْکَفِرِینَ

ترجمه
همانا تأخیر (و تغییر ماه هاى حرام به ماه هاى دیگر،) سبب افزایش در کفر است، که به وسیله آن کافران گمراه مى ‏شوند. (آنها) یک سال (جنگ در ماه هاى حرام) را(به سلیقه و تمایل و مصلحت اندیشى،) حلال مى ‏دانند و یک سال آن را حرام، تا با تعداد ماههایى که خداوند حرام ساخته، مطابق آید. از این رو آنچه را خدا حرام کرده حلال مى‏ کنند. کارهاى ناپسند آنها، در نظرشان زیبا جلوه یافته است و خداوند کافران را هدایت نمى‏ کند

آخرش مهاجرت میکنم🤝..  این خط__این نشون🤙🏼😌😎

انشالله خوب میشی عزیزم لطفاغصه نخور🙏❤❤❤

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان