اگه تاپیکای قبل رو دیده باشین گفتم که شوهرم گفته به جا عروسی بریم کربلا و فلان حالا راضی به گرفتن عروسی شده ولی متاسفانه فعلا 100 میلیون بیشتر نداریم حالا موندیم اول عروسی برگزار کنیم چندماه بعد بریم خونه خودمون یا اول بریم خونه خودمون بعد چندماه عروسی بگیریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر رفتید خونه خودتون دیگه عروسی نمیگیره ولی در کل چرا چند وقت دیگه عروسی نمیگیرید که هم بتون ...
چون مادرشوهر عفریتم از لج نمیزاره پولای شوهرم جمع بشه منم از لج میخام این 100 میلیونو بزنم به یه کاری یا عروسی بگیرم یا برم خونم تا نتونه با این پول کاری کنه
ببین اگه واقعا نمیتونید عروسی بگیرید..و تو فقط دلت لباس عروس میخواد برو ارایشگاه لباس عروس بپوش.بر ...
اره متاسفانه هزینه ها خیلی زیاده خانواده خودمم نمتونن کمکی کنن چون جهیزیمو بهترین مارک و برند خریدن از یه طرفی منو همسرم رابطمون خیلی خوبه ولی مادرشوهرم نمیزاره منو همسرم باهم خوب باشیم همش دخالت میکنه به خاطر همین دلم میخاد زودتر تکلیفم معلوم بشه