2777
2789
عنوان

خواهرانه راهنماییم میکنین؟ ازدواج و عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 34 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر رفتید خونه خودتون دیگه عروسی نمیگیره  ولی در کل چرا چند وقت دیگه عروسی نمیگیرید که هم بتون ...

چون مادرشوهر عفریتم از لج نمیزاره پولای شوهرم جمع بشه منم از لج میخام این 100 میلیونو بزنم به یه کاری یا عروسی بگیرم یا برم خونم تا نتونه با این پول کاری کنه

زشته اگه یه مجلس عصرونه بگیریم بعد شام با خانواده هامون بریم بیرون؟ 

ببین اگه واقعا نمیتونید عروسی بگیرید..و تو فقط دلت لباس عروس میخواد

برو ارایشگاه لباس عروس بپوش‌.برید اتلیه عکس بندازید و یه کلیپ فرمالیته خوشگل هم بگیز

زشته اگه یه مجلس عصرونه بگیریم بعد شام با خانواده هامون بریم بیرون؟ 

نه بابا زشت چیه همچی گرون شده مردم باید درک اینو داشته باشن شرایط سخت شده واقعا شماهم اول زندگیتونه کاری به کسی نداشته باش مهم ارامش وراحتی خودته گلم

ببین اگه واقعا نمیتونید عروسی بگیرید..و تو فقط دلت لباس عروس میخواد برو ارایشگاه لباس عروس بپوش‌.بر ...

نها حسرت  میشه براش همون بنظر من  ی مدتم صبر کنید  پول جم کنید هم عرگسی بگیرید هم خونه 

ببین اگه واقعا نمیتونید عروسی بگیرید..و تو فقط دلت لباس عروس میخواد برو ارایشگاه لباس عروس بپوش‌.بر ...

اره متاسفانه هزینه ها خیلی زیاده خانواده خودمم نمتونن کمکی کنن چون جهیزیمو بهترین مارک و برند خریدن از یه طرفی منو همسرم رابطمون خیلی خوبه ولی مادرشوهرم نمیزاره منو همسرم باهم خوب باشیم همش دخالت میکنه به خاطر همین دلم میخاد زودتر تکلیفم معلوم بشه

بستگی داره چقدر بدن  طریای ما هر خانواده های دور 500 و 600 تومن نزدیکا دو سه تومن

من فامیل نزدیکم خیلی کمن شوهرمم فامیلای نزدیکش دستشون میره به کمرشون ولی تو جیب نمیره

خسیسه می‌خواد عروسی رو بپیچونه 

نه اتفاقا خودش عاشق عروسیه تمام تلاششم داره میکنه اما چون من از خانوادش بدم اومده سر یه قضیه ای و خونشون نمیرم این وسط مونده 

چه کاریه کلا عروسی نگیرید

من با ۷ نفر ک بدون مراسم عروسی رفتن سر خونه زندگی شون صحبت کردم همه شون افسوس میخوردن میگفتن کاش حداقل یک مراسم ساده میگرفتم

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون