2777
2789

واحد پشتی است و پنجره نداره و فقط کمی نور غیر مستقیم  از پاسیو می‌یاد کسی هست مثل من باشه؟چه راهکاری دارید برای جلوگیری از افسردگی

کلاس 

قبلنا فکر می‌کردم کسی مناسبه که همه معیارامو داشته باشه!اما به مرور متوجه شدم، اونی مناسبه که برای بودنم ارزش قائل باشه و تلاش کنه!اوایل فکر می‌کردم عشق یعنی، همیشه حالت باهاش خوب باشه!اما به مرور متوجه شدم عشق یعنی تو حال بدت جا نزنه!فکر می‌کردم تا نیمه گمشدمو پیدا کنم عاشقش میشم!اما الان فهمیدم هیچ نیمه گمشده ای وجود نداره عشق ساختنیه نه پیدا کردنی!خیلی طول کشید تا متوجه شم هر هیجان، علاقه و احساسی نشونه عشق نیست، یه وقتایی این آسیب ها و زخمامونن که مارو به طرف وابسته میکنن!ولی الان باور دارم رابطه خوب وقتی ساخته میشه که دو طرف به بلوغ عاطفی رسیده باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینه بزار نورو پخش کنه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

توی زیرزمینی ۳۵ متری 

با دوتا پنجره ۲۰ سانتی که اونم به لطف پارک شدن ماشین تو حیاط نوردهی به خونه نداره 

بدون اتاق و حمام و تهویه هوا و روشویی و دستشویی داخلی 

با کلی جک و جونور و بیشتریشون عنکبوت

و ده تا پله

با ی بچه دوساله ، ۴ ساله اینجام 🖤

حس خفگی دارم

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

پاسیو رو پر از گل کن قشنگ میشه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی