2777
2789

خيلي خودتحريكي مي كنم البته الان كمتر شذه اما بازم نميتونم خسته شدم😢😥چيكار كنم؟؟

بيشتر با ابه

حتي وقتايي كه نميكنم ترشحاتم خيلي بهتره و بو اصلااا نداره ولي نميتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب خود تحریکی نکن

ورزش سرگرم کردن

من خودم ۳۳ سالم مجردم خودمو سرگرم کردم نماز و یاد مرگ و ذکر استغفار کن

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
خودتحریکی دیگه چیه 

خود ارضایی منظورشه

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
خوب خود تحریکی نکن ورزش سرگرم کردن من خودم ۳۳ سالم مجردم خودمو سرگرم کردم نماز و یاد مرگ و ذکر است ...

اینجوری که یادمرگ باشه ادم میگه زندگی دوروزه بزار حال کنم😁 که طرف ۹۰ سالشه یادمرگ نمیکنه فک میکنه تا ابدزندس بسکه پرروعه بعد شما اول جوونی یادمرگ !

اینجوری که یادمرگ باشه ادم میگه زندگی دوروزه بزار حال کنم😁 که طرف ۹۰ سالشه یادمرگ نمیکنه فک میکنه ت ...

منظور از یاد مرگ اینه ک یادش باشه یه روز حساب و کتابی هست

اونی ک میگه زندگی دوروزه به حساب و کتاب اخروی اعتقاد نداره

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
خيلي سرگرمم اما گاهي از دستم درميره

اینترنت سرچ کنین اون کلمه رو بنویسین سایت عرفان سایت علامه حسین انصاریانه. خیلی راهکارهای خوبی دارن برای ترکش.
پیدا کردین بهم خبر بدین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.