2777
2789

من ۲۱ سالم بود شوهرم ۲۷

باهم ازدواج کردیم

ایشون مهندس برق

من دانشجو 

واقعا دوران اشنایی و عقد وعروسی رویایی داشتیم

منو قلبا میخواست

انقد غرور تو وجود نیست

من دوتا عمل جراحی سخت داشتم مثه بهترین پرستار دورم بود

عین پروانه دورم میگشت...

بخاطرم خیلی کارا میکرد

تا گذشت و دوسال ونیم از عروسیمون و ۳سال از عقدمون 

گفت بیا اقداام کنیم

گفتم نه زوده چرا؟ هروقت بخوایم میشه

من که مشکلی ندارم(من مادرم از دوران مجردی پیگیر سلامتی و پریدمون و هورمون هامون بوده همیشه.)

گفت حالا بیا امتحان کنیم... شاید نشد!

وسط سیکل اقدام کردیم

یک ماه

دوماه

سه ماه.....

گفت راستش من واریکوسل داشتم عمل کردم و جوابش عالی شده بود....

خیلی ازش عصبانی شدم وگریه....

کرونا شد کمی بیخیال شدیم

ولی تغذیه مون عالی رعایت میکردیم...

خونه خریدیم....

من دوبار iui و دوبار ivfکردم

مشکلی خاصی ندارم خداروشکر

ولی طاقتم طاق شد

صبرم تموم شد

دلم سیاه شد...

همیشه ازش دلگیر بودم

چرا از اول بهم نگفتع میرفتیم زودتر جنین فریز میکردیم

یا زودتر اقدام میردیم...

این مسئله که تنهایی داغونم کرده

دانشگاه میرم خوبم ولی امان از لحظه ای که کلیدو میندازم میام خونه...

یبار دیگه هم سر یه مسئله ملک و املاک منو در جریان نذاشت ۱ونیم میلیارد ضرر کردیم

پدرشوهرم به ما یه مبلغی کمک کرد  خونه خریدیم

دار وندارمون فروختیم

من ۱۰۰ گرم طلا دادم ، خدا شاهده بعدش ۵ برابرشو داد به برادرشوهرم و ما این  وسط کلاه سرمون رفت جون شوهرم به من نکفت پدرشوهرم داره خونه ویلایی میده برادرشوهرم...

الان خودش میدونه خطاکاره

الان گاهی عین آتشفشان همه ناراحتیام فوران میکنه

میگم جداشم ازش

۶ونیم ساله عروسی کردیم

نه ازخونه ای که هستیم راضی ام

نه از ماشینمون

چون با ندانم کارشوهرم به اینجا رسیدیم

وگرنه موقعیت بهتری داشتیم...

امروز سرکلاس همش اشک‌تو چشمام جم میشد حالم داغونه

الهی و ربی من لی غیرک. بالخره توی یک روز بارونی ☔️ ساعت 8صبح رفتم تست بتا دادم و درتاریخ19اسفند 1403 فهمیدم مامان شدم😍😍اونم بعد از5ونیم سال انتظار...تاریخ 27اسفند رفتم ساک حاملگی دیدم نی نی جاش حسابی خوب و راحت بود...1فروردین لکه دیدم و بازرگانی رفتم سونو دکتر گفت یه جنین دارای ضربان 🫀 قلب 😍 و یه هماتوم جزئی...6فروردین بازم رفتم ببینم هماتوم تموم شده که اثری ازش نبود و کنجد مامان شده بود لوبیا😍 16 فروردین اولین بار صدای قلبشو شنیدم دورش بگردم بمونی برامون...بابات عاشقته تاتو بیای خیلی انتظار کشیده ان شالله این حس قسمت همه منتظرا...من بعد از سه بار آی واف و سه بار پانکچر با اولین انتقال دکتر علیرضایی مرکز مام مامان شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبختی فق اینهایی ک میگی نیست اون دوست داره و کاش ب اشتباعتشم پی ببره از این ب بعد تو کاراش در جریان بزارتت ولی میشع چن برابر اونعایی ک از دست دادین و ب دست بیارین....

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
نه چرا طلاق اخه خواهر من 

چون  تحملش سخته برام

من ازهمه چیم زدم

این آقا پنهان کار نبود الان خونه وماشین بهتری داشتیم

پول داشتیم بریم مرکز مام

من به ۳۰ دارم نزدیک‌میشم

تو ۲۳سالگی  جنین فریز میکردم...کیفیتش بهتربود

الهی و ربی من لی غیرک. بالخره توی یک روز بارونی ☔️ ساعت 8صبح رفتم تست بتا دادم و درتاریخ19اسفند 1403 فهمیدم مامان شدم😍😍اونم بعد از5ونیم سال انتظار...تاریخ 27اسفند رفتم ساک حاملگی دیدم نی نی جاش حسابی خوب و راحت بود...1فروردین لکه دیدم و بازرگانی رفتم سونو دکتر گفت یه جنین دارای ضربان 🫀 قلب 😍 و یه هماتوم جزئی...6فروردین بازم رفتم ببینم هماتوم تموم شده که اثری ازش نبود و کنجد مامان شده بود لوبیا😍 16 فروردین اولین بار صدای قلبشو شنیدم دورش بگردم بمونی برامون...بابات عاشقته تاتو بیای خیلی انتظار کشیده ان شالله این حس قسمت همه منتظرا...من بعد از سه بار آی واف و سه بار پانکچر با اولین انتقال دکتر علیرضایی مرکز مام مامان شدم

خیلی سخت گرفتی عزیزم  فکر کردی بقیه بی نقصن؟! هر کسی ممکنه یه چیزایی رو پنهان کنه یا اشتباه ک ...

تاحالا چن جا دیگه با ساادگیش ضرر مالی زده...

مارو عقب انداخته از زندگی جطور ببخشمش

چون  تحملش سخته برام من ازهمه چیم زدم این آقا پنهان کار نبود الان خونه وماشین بهتری داشتیم پ ...

کاریه ک شده

همه اول زندگی سختی ها و اشتباها داشتن

باهاش صحبت کن بهش بفهمون اما طلاق ب این الکی ها و بیخودیه نیست

هیچکس زندگیش گل و بلبل نیس عزیزم.ایشونم درک کنید ک نگفتن چون فک کردن خوب شدن،اگر همسرت خوبه ب پاش بمون بچه داشتن یا نداشتن مهم نیس.البته از خدا میخوام هر چی صلاحته برات رقم‌بزنه

چون  تحملش سخته برام من ازهمه چیم زدم این آقا پنهان کار نبود الان خونه وماشین بهتری داشتیم پ ...

والا من ۳۳سالمه هنوز فکر بچه نیستم 😂😂

خونه ماشین هم که دارید دیگه بعدا بهترشو میخرید 

یه تراپیست برو به نظرم الکی رو چیزای منفی زوم شدی

در مورد اینکه پدر شوهرت برای برادرشوهرت خونه خریده ،با پول شما نبوده که ، مال خودش بوده دوست داشته به اون بده، توقعاتو کم کن

در مورد جراحی واریکوسل هم که قبلا بهت نگفته بوده توجیهی ندارم.

ولی در مورد ضرری که روی ملک کرده اشتباه کرده بهت نگفته.

ولی درکل فکر کنم کمی زیادی حساس هستی،کمی فکر و خیالها و حساسیت ها رو کم کن،خودتو نابود میکنی.

گذشته ها گذشته،شما میتونید کم کم زندگی دلخواهتونو با کمک هم بسازید. همسرت در کل خوبی هایی داره که ارزش عشق و علاقه تو رو داره. به طلاق فکر نکن و سعی کن زندگی عاشقانه ای داشته باشید. زندگی بدون عشق و آرامش معنا نداره و یک سر قضیه تو هستی، درهای قلبت رو به روی همسرت باز کن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
خوشبختی فق اینهایی ک میگی نیست اون دوست داره و کاش ب اشتباعتشم پی ببره از این ب بعد تو کاراش در جریا ...

چطور به دست بیاریم؟‌فعلا داریم‌جبران ضرر میکنیم

میگم‌خونه رو عوض‌من

منو ازینجا ببر

نمیتونی بخری اجاره کن...

حالم بده دنیام تنگ وتاریکه

انتقال منفی داشتم

منو نمیفهمه