2777
2789

من عاشق دومی هستم، اینکه باهاش از نظر کار و اقتصاد و تحصیلات هم سطحیم تفاهمه، ابنکه یکبار ازدواج کرده و اقلیت مذهبیه تفاوته، اما اگه خانوادم رو بتونم راضی کنم به نظرم بتونم راحت باهاش زندگی کنم، نظرتون چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میتونی بارون رو دوست باشی و همزمان عاشق یه چیز دیگه هم باشی؟ درسته؟

بارونو با انسان یکی نمیکنن که 

من فهمیدم چرا مردا خیانت میکنن 

چون یکیو دوست دارن یکیو عاشقشن

❤️‍🩹
 بارونو با انسان یکی نمیکنن که  من فهمیدم چرا مردا خیانت میکنن  چون یکیو دوست ...

شیش سال پیش که رفت من هر چند ساعت یکبار یهو میزدم زیر گریه، با قرص آرام بخش میخوابیدم، توی طول شبانه روز مدام بهش فکر میکردم، شب ها اگر میتونستم بخوابم فقط خوابشو میدیدم، مختل شدن زندگیمم همه اطرافیانم فهمیدن، حالا من خیانتکارم؟؟

شما رو نگفتم اقای محترم . 

اینو گفتم که بدونید حتی قبل اینکه با اون لیسانسه ها آشنا بشم مادر دومیه به دروغ بهم گفته بود دخترم ازدواج کرده، خیلی براش تلاش کردم، بعد نمیدونستم که ازدواج نکرده، تازه فهمیدم

اینو گفتم که بدونید حتی قبل اینکه با اون لیسانسه ها آشنا بشم مادر دومیه به دروغ بهم گفته بود دخترم ا ...

تلاش شما قابل تحسینه 

چی بگم 

هنوز هم بنظر من نمیشه یه نفرو دوست دا...

ببینید مثل اینکه یک دختر نسبت ب دو پسر این حسو داشته باشه 

شما چه ری اکشنی نشون میدید ؟ 

شرمنده ولی حس انزجار نداره ؟ 

❤️‍🩹
من اصلا به لیسانسه حسی ندارم

خوب پس نیازی ب نظر سنجی هم نیست 

با همون دومی باشید 

فقط یکبار گفتید مامانش ب دروغ گفته قبلا ازدواج کرده یکبار توی عنوان  گفتید ازدواج نکرده 

بعد ۱۳ سال پیش با یکی بودین و تو اون تایپک گفتین عشق فقط یکبار 

۶ سال بعدش دوباره عاشق شدین 

الانم ک 

ببینید شما یه نفرو تا ته باهاش باشید 

نمیدونم چی میشه اما این یکی رو بچسبید و باهاش زندگی خوب بسازید اگه به هم میخورید 

باز شاید زیاده روی شد اما من برای رفع ابهامات تایپک های قبلیتونم سر زدم

❤️‍🩹
خوب پس نیازی ب نظر سنجی هم نیست  با همون دومی باشید  فقط یکبار گفتید مامانش ب دروغ گف ...

ممنون ولی نمیدونم چطوری خودمو بهش ثابت کنم، پنجشنبه که سوار اتوبوس بودم‌ برم محل کارم روشنک ( دومی ) با مادرش سر کوچشون سوار اتوبوس شد، من نمیدونم منو دید یا نه ولی یه چیز به مامانش گفت بعد مامانش یه لحظه منو نگاه کرد، خودشم هی بیرون رو نگاه میکرد، میگم شاید هنوز مجرده

ممنون ولی نمیدونم چطوری خودمو بهش ثابت کنم، پنجشنبه که سوار اتوبوس بودم‌ برم محل کارم روشنک ( دومی ) ...

اهان 

این حرف زدنشون دلیل نمیشه که مجرد باشه 

بالاخره هر کی یه نفرو ک قبلا باش بدوه ببینه این رفتارش نرماله 

این دومین عشق زندگی شماست و یبار شما رو ترک کرده ؟؟ 

اگه یکبار با هم بودین و بعد همچی خراب شده بنظرم برگشت راه خوبی نیست 

بخصوص اگر احترامو اعتمادو این جور چیزها بین تون اسیب دیده باشه

❤️‍🩹