2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 75 پست
خب به خودش بگو خودت برندار که اسکرین بخواد انقد زنگ بزن و برو رو اعصابش تا از رو بره بعدم یکم معذرت ...

اون اصلا از نبود ما. نمیترسه صبح ۶میره ظهر یه ربع میاد شب ۱۰-۱۱میاد خونه 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن ساله حرفمون همینه اما نمیده میگ هروقت خواسی بگو‌خودم میدم ک اونم چن بااار باید بگم

خب پس خسیسه متاسفانه کاش بقیه خانمهایی که همسر خسیس دارن راهنماییت کنن 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دیگه بدتر به جای اینکه بهتر بشه داره بدتر میشه خدا بهتون صبر بده

قبلنا ب خانوادم فحش نمیداد الان هرسال سه چهارماه قهره 

ازاونطرف ب زنداداشم چیز بسته ک اره زن داداشت فلانه داداشم باهامون قهره خانوادم  بین پسرشون و دامادشون پسرشونو‌انتخاب کردن 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
منم گاهی شوهرم یه حرفی میزنم انگار نشنیده ولی جواب میده.بعدا سر همون دعوا میشه من میکفتم گفتم   ...

شوهر من از لحاظ مالی و موقعیت اجتماعی موقعیت خوبی داره از لحاظ هوشی خوبه فقط بی توجهه ب من و بچه هام

خوب خانواده ها همیشه طرفدار بچه هاشون بودن

من خودمم طرفدار داداشمم چون پوشش زنداداش من غیر متعارف نبود از اونطرف ب شوهزمنم ربطی نداشت چی میپوشه اما این حرفو زد و همه چی ریخت بهم

خب منظورم همین بود....بعضیا دنبال بهانن

کاملا درسته و شوهرمن کلا برا دعوا کردن میاد حونه

من خودمم طرفدار داداشمم چون پوشش زنداداش من غیر متعارف نبود از اونطرف ب شوهزمنم ربطی نداشت چی میپوشه ...

دخالت بیجا اکثرا این عزوس و دامادا روابط بین خواهر و بردار رو خراب میکنن

دخالت بیجا اکثرا این عزوس و دامادا روابط بین خواهر و بردار رو خراب میکنن

دقیقا 😔😔

کاملا درسته و شوهرمن کلا برا دعوا کردن میاد حونه

برا همون گلم گفتم بهانه دستش نده‌....حالام‌حق نداشته جلو خانوادش بهت توهین کنه و ازت زیر رو رو بکشه...

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷