2777
2789

مامانم دقیقا ۱ساله نمیتونه چیزی بخوره،همش ترشحات خلطی داره که این ترشحات موقع خوردن اذیتش میکنه یا بکمک مایعات میتونه غذارو قورت بده یا استفراغ میکنه.

هردکتری که فکرشو بکنین رفتیم آندوسکوپی و سونوگرافی و ....هم انجام دادن خوشبختانه میگن هیچی نیست.

ولی نمیدونیم علت این ترشحات خلطی چیه؟؟

کسی بوده اطرافیانش این مشکل رو داشته باشن؟؟

تو تبریز یا ارومیه دکتر خوب کسی رو می شناسین؟؟

بخدا راهنمایی کنین ثواب خیلی بزرگی کردین مامانم طفلی کلی لاغر شده،کلی غصه می خوریم😔

بواسطه وجود پسرم خطاب گشتم بنام زیبای «مادر»......خدایا هزاران هزار مرتبه شکر.....

انشالله بهتر بشن 

من تا حالا کسی رو ندیدم اینطوری

اطلاعاتی ندارم متاسفانه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم قبلا چ سرما میخوردم چ نمیخوردم همیشه خلط پشت حلق داشتم از وقتی که نمک طبیعی مصرف کردم خوب شدم اما برا مادر شما زیاده حتما دکتر طب سنتی مراجعه کنید من ی نفرو میشناسم تو ایتا مزاج شناسی رایگان داره خیلی خانوم خوبیه اونجا هم میتونید مشخصات مادرتونو بفرستید رایگان میگ که غلبه چی داره

غلبه بلغم شدید داره مشکل از معدشه عزیزم هضمش خوب نیس دکتر طب سنتی خوب مراجعه کنه قبل غذا ی مقدار نم ...

نه عزیزم آب دهنش موقع خواب نمیریزه

شما دکتر طب سنتی خوب کسی رو می شناسین؟؟

بواسطه وجود پسرم خطاب گشتم بنام زیبای «مادر»......خدایا هزاران هزار مرتبه شکر.....
مادر منم داره خلط پشت حلق میگن برو دکتر طب سنتی این خلطها واسه غلبه یه طبع توی بدنه مثل بلغم با ...

عزیزم مامان شما بهتر شدن؟؟

دکتر طب سنتی خوب کسی رو می شناسین؟؟

من خودم قبلا چ سرما میخوردم چ نمیخوردم همیشه خلط پشت حلق داشتم از وقتی که نمک طبیعی مصرف کردم خوب شد ...

عزیزم آدرسشون رو لطف می کنین بفرمایین؟؟؟

عزیزم مامان شما بهتر شدن؟؟ دکتر طب سنتی خوب کسی رو می شناسین؟؟

مادر من والا گوش نمیکنه و توصیه ما هم جدی نمیگیره و کاره خودشو میکنه

ولی شنیدم و دیدم که با طب سنتی درمان شدن یکی از فامیلا اونم خلط پشت خلق داشته

با ابله بحث نمیکنم