2777
2789

عکساش خیلیییییی خوشگل بودن میگفتم چ جنتلمنیه طرف

بعد خیلی اصرار داشت همو ببینیم 

وای چشتون روز بد نبینه روز اولی که همو دیدیم

یه پسر کامللااااااا متفاوت با عکسش😭همون لحظه میخاستم فرار کنم قشنگ ازبس بدم اومده بود ولی خب خیلی محترمانه باهاش حرف زدم اصلا چیزیو تابلو نکردم که دلش نشکنه

همش بهم میگف چقد مثل دکترایی همش خانم دکتر صدام میزد😐❤

غرق در افکار بی انتها امّا بسی زیبا ...🕊️🤍️ 

کات کردی یا بلاکش کردی😂😂😂😂

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم ظاهر مهم نیس باطل مهمه ممکنه همین ظاهر نداشته باشه اما اخلاقش خیلی خوب باشه یا برعکس

الان ظاهر داشته باشع اما دست بزن داشته باشه خوبه؟؟

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

خوش عکس نبوده  اون هوش مصنوعی بوده

ن کلا تو عکس خوشگل میوفتاد بعد یه ژستا میگرف که تو عکس چهار شونه میوفتاد ولی در واقعیت نی قلیون بود😭

به نظرم ظاهر مهم نیس باطل مهمه ممکنه همین ظاهر نداشته باشه اما اخلاقش خیلی خوب باشه یا برعکس الا ...

چه ربطی داره

به هرحال ظاهرم باید یکم به دلت بشینه دیگه

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   
بابا انقد گریه میکرد که نرم منم ک دلسوزززز عذاب میکشیدم ولی بعد چن ماه بلاک کردم

همون اول باید بلاکش میکردی😂💔

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
به نظرم ظاهر مهم نیس باطل مهمه ممکنه همین ظاهر نداشته باشه اما اخلاقش خیلی خوب باشه یا برعکس الا ...

ب جان خودم انقد اخلاق بدی داشت ک نمیدونم چطوری توصیفش کنم هم ظاهرن بد بود هم اخلاقن