2777
2789
عنوان

پیامی که دیشب به شوهرم دادم

249 بازدید | 76 پست

هیچ عکس العملی نشون نداد ،دعوامونم سر اینه الان دوساله میخواد مارو یه بندر یا شمال ببره ،تابستونا میگه گرمه زمستونا میگه سرده ،بقیه روزا پول نداره ،حتی زورش میاد تا پارکی همراهمون بیاد ،ماه قبل خودم ودوتا بچم یکی دوساله یکی شیش سالع با کاروان رفتیم مشهد ولی اصلا به رو خودش نیورد که یه هفته نیودین یا اذیت میشین 

خدایا شکرت🌹

یعنی ارزو به دلم موند یبار توبیای بگی بیا درمورد مشکلمون حرف بزنیم ،الان دست پیش گرفتی که پس نیفتی،جوری با منو بچه ها رفتار میکنی انگار به زور بر داشتن گذاشتنت سر این زندگی ،هیچ کدوم جرات نداریم چیزی بگیم میتوپی بهمون  ،منو که رسما کلفت خونت میدونی،تا زمانی حرف نزنم همه کارارو بیصدا بکنم راضی هستی ولی همین که یکلمه حرف بخوام باهات بزنم میری تو قیافه ،ما میگیم اخلاق پدرم خوب نیست الان تو چه فرقی با بابام داری ؟،اگه داری چند تاشو بگو؟از منو بچه ها فراری هستی از خدا میخوای بریم نباشیم،‍‌‌‍‍میشد میرفتم راحت شی ،یا نوبت مشاور میگیری میریم یا از این قرصایی میخوری میزاری کنار ساعتت میخوام بخورم،خسته شدم از این که همه چی رو سر منه اینکه هی میخوام قوی باشم بخاطر اوینا ولی دیگه کم اوردم نمیکشم دارم خودمو روسر اوینا خالی میکنم یا یه نوع قرص دیگه بخر

خدایا شکرت🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم همینجوره😂😂کلا دوبار برده منو تو عمرم مسافرت 

من بچم شیش سالشه اصلا نمیدونست مسافرت یعنی چی امسال خودم بردمش ولی تنهایی با دوتا بچه نمیشه ،اونم تو خونه برج زهره ماره میرع تو اتاق درو میبنده 

خدایا شکرت🌹

حالا خوبه همسرت  گذاشته تنهای بری مسافرت همسر من طب ۱۲ ماه سال کلا سر کاره نیست که بخواد ببره با نبره😟خودم هم عمرا اگه تنها بزاره برم مسافرت 😐

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
منم مثل شوهرتم ،عید میگم شلوغه تابستون میگم گرمه

من دیروز بهش میگم بریم شمال میگه دوره دارم برا کارم معلومم نیست کی باشه اگه رفتیم زنگ زدن چکار کنم ،توقع داشتم بگه حداقل بیا یه شیرازو بریم ،یا یه پارک میگم بریم انگار میخوام بزنمش

خدایا شکرت🌹

عزیزم ما هم مسافرت تابحال نرفتیم. فقط میریم شهر خودمون و برمیگردیم از شانسم بابامم همینجوری بود من اصلا هیچکدوم از شهرای ایران رو جز شمال ندیدم

همیشه سرکار هستن 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
حالا خوبه همسرت  گذاشته تنهای بری مسافرت همسر من طب ۱۲ ماه سال کلا سر کاره نیست که بخواد ببره ب ...

با مادرمو خواهرم رفتیم ،اون فقط میخواد نباشیم تو خونه هم یه سره میگه میخوای بری خونه بابات تا عصر با بچه ها 

خدایا شکرت🌹
عزیزم ما هم مسافرت تابحال نرفتیم. فقط میریم شهر خودمون و برمیگردیم از شانسم بابامم همینجوری بود من ا ...

دلم برای دخترم میسوزه هیمیگه دریا ،گناه بچن به رود خونه میگه ابشار ،عکس دریا بقیه با حسرت نگاه میکنه یا به‌خواهرم اینا میگه چرا مارو نمیبرین😓

خدایا شکرت🌹