2777
2789
عنوان

تجاوززز

| مشاهده متن کامل بحث + 79 بازدید | 89 پست

میشع شات هاروببینم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول این اقا اصلا مناسب ازدواج نیست 

سنش زیاده و یکبار طلاق گرفته 

تو انقدر فرصت های بهتر و باکلاس تر داری که قطعا به حال امروزت میخندی 

دوما دیگه دوران  دستمال گذشته و اگر کسی بهش پایبنده قطعا زندگی باهاش سخته و مشخصه عقب افتادست

سوما با کسی ازدواج کن که لولش تحصیلاتش تربیتش بالا باشه چون اصلا نیاز نیست راجع به چنین مسائلی ناراحتی بکشی چون بارها اموزش میبینن که ممکنه در رابطه خونریزی نباشه یعنی هستند کسانی که اصلا بکارت ندارند با خون ریزی ندارند 

خلاصه رها کن 

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

اگه18سالتونه که خیلی برای ازدواج زوده به نظرم

من 9سال پیش ازدواج کردم هیچی نیومد هیچی مکشلی هم برام پیش نیومد

گفتنش از الان من باشم میگم کار اشتباهیه تو زندگی واقعا این مورد خیلی پیش پا افتاده است باید موضوعات مهمترتر ذهنتو درگیرکنه نه این...

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

واقعا کارت خیلی زشته چراجواب نمیدی

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
چرا گذاشتی یه آشغال با انگشتش اذیتت کنه اونم تو سن کم آخه دختر جان سیزده سالگی و دوست پسر و این کارا ...

عزیزم ایشون آفلاینن مارومسخره کردن

ما که پیامب ندیدیم

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی