2777
2789
عنوان

حکم حقوقی برای خسارت

31 بازدید | 9 پست

یکی که پشت سپرش زدم و خسارتی هم ندید و رفت 

حالا شکایت کرده و تامین دلیل گرفته که 15 تومن خسارت زدم به شاسی و سپر و ۱۵ تومنم افت قیمت گرفته و رسماً کارشناس سفارشی بوده 

مدرکی برای رد ادعای اون ندارم دوربین شاهد هیچی ندارم ، غیر از اعتراض دستاویز دیگه ای هم برام هست ؟

تو دادگاه کیفری هم ازم شکایت کرده و گفته عمدی بوده!!! 

چکار کنم بنظرتون ؟

ایشون شاهدی دارن شمازدید؟ میتونیدقبول نکنیدوبگیدازکجابدونم ایشون بعد ادعای که میگن بامن تصادف کردن جای دگه تصادف نکردن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون شاهدی دارن شمازدید؟ میتونیدقبول نکنیدوبگیدازکجابدونم ایشون بعد ادعای که میگن بامن تصادف کردن ج ...

گفته شاهد دارم تامین دلیل دارم 

نمی‌دونم من چه دفاعیه لی ببرم و بگم

اوه چه نااهله طرف من باشم وکیل میگیرم برا مواردی که خودت راهشو نمیدونی وکیل بهترین گزینه اس

وکیل مطمئن نمیشناسم ،اخه وکیلا تبانی میکنن، به چشمم دیدم میترسم 

ضمن اینکه اگر وکیل بگیرم باید ۳۰ تومن اینجا بدم باز اگر خسارتی ببرن باید برای خسارت هم بدم

موندم 

گفتم باز چند تا سر بهتر از یک سره،مشورتتوی نی نی سایت بگیرم

میترسم الکی سابقه دار بشم

وکیل مطمئن نمیشناسم ،اخه وکیلا تبانی میکنن، به چشمم دیدم میترسم  ضمن اینکه اگر وکیل بگیرم باید ...

حق داری بازم همین عنوان رو سرچ کن تو سایت،ان شالله بهترین راهکارو پیدا میکنی

من خوشبخت ترین و خوش شانس ترین بانوی جهانم،خدایا شکرت❤❤❤
گفته شاهد دارم تامین دلیل دارم  نمی‌دونم من چه دفاعیه لی ببرم و بگم

باوکیل صحبت کنیدکجاتصادف کردید؟ چراهمون موقع پلیس ونخواستی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

باوکیل صحبت کنیدکجاتصادف کردید؟ چراهمون موقع پلیس ونخواستی

مشهد خیابون رازی  سه راهی

شانس من هیچ دوربینی هم نگرفته 

ایشون پیاده شد دید چیزی نشده ،رفت 

ولی جلوتر رفته پلیس زنگ زده گفته تصادف شده و از ترس من و فحش و تهدید و ... سر صحنه نمونده

مشهد خیابون رازی  سه راهی شانس من هیچ دوربینی هم نگرفته  ایشون پیاده شد دید چیزی نشده ،ر ...

خوب پلیس بایدشمارومیخواسته کروکی میکشیده اگراونجامغازه چیزی نیست قبول نکنیدحتماباوکیل صحبت کنید