2777
2789

دوستان من این ماه لتروزول خوردم و روز ده پری فولیکول 21 و نیم داشتم و همون روز آمپول اچ سی زدم ولی اصلا ترشح تخمک.نداشتم و اقدام.کردم. کسی تجربه ای داشته?یعنی فولی آزاد نشده? یدونه فولی 10و نیم هم تو تخمدان چپ داشتم

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏

عزیزم سایز فولیت خوب بوده ولی یکی کمه من فولی بیست داشتم دکتر گفت ی دونه کمه حالا ان شاالله وایه شما همین ی فولی ی نی نی سالم و خوشکل بشه

همواره با خودم‌ تکرار میکنم امیدی هست چون خدایی هست
عزیزم سایز فولیت خوب بوده ولی یکی کمه من فولی بیست داشتم دکتر گفت ی دونه کمه حالا ان شاالله وایه شما ...

دو تا بود ولی اون یکی اندازش کوچیک بود ده بود اندازش 

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از امپول ترشح کم میشه برای من که اینطوری بود

تخمکت ازاد شده چون امپول زدی ولی یکی کمه من سه تافولی خوب داشتم امروز ۲۴پری هستم حسم میگه که نیست نمیدونم تا خدا چی بخواد

خدایا هزاران مرتبه شکرت ...امام رضا (ع)حاجتم را داد ومن هم باردار شدم
بعد از امپول ترشح کم میشه برای من که اینطوری بود تخمکت ازاد شده چون امپول زدی ولی یکی کمه من سه تاف ...

انشالله که هستی عزیزم

اون ده که زیادی کوچیک بوده فولی باید از ۱۷ ب بالا باشه

آره آخه روز دهم بودم

هیچ من آمپول رو هم زدم ترشح اصلا نداشتم خودشم دوتا فولی داشتم یکی۲۹که گفتن امکان آزاد شدنش صفره یکی ...

خدارو شکر ماه چندم اقدام بودی عزیزم?

دعا کن برام انشاله شما هم هستی

چشم عزیزم

آره آخه روز دهم بودم

نمیدونم عزیزم خدا بخواد فولی ده که چ عرض کنم ۵ هم نی نی میشه امیدوارم واسه تو بخواد من که چن ماه فوای ۱۸، ۲۰، ۲۱ داشتم هر ماه هم سه چهارتا ولی نگرفت

همواره با خودم‌ تکرار میکنم امیدی هست چون خدایی هست
دو تا بود ولی اون یکی اندازش کوچیک بود ده بود اندازش 

همون ماه باردار شدی؟؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت