خیلیا وضع مالیشون انقد خوبه که تا چند نسل بعدشونم تأمینن.. چی میشه اگه هوای کسی که نداره رو داشته باشن تا یک بچه به خاطر فقر سقط نشه یا مثلا یه جوون ک دوس داره ازدواج کنه اما نمیتونه به خاطر شرایط مالی چی میشه کسایی ک دارن کمکش کنن؟ اگه همدلی داشتیم مطمئنا جامعه شاد تری داشتیم
بچه رو نباید بخاطر فقر کشت ولی به نظرت کسی که هزینه بچه اش رو گردن نمیگیره چه تربیتی میکنه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر ثروتمندان همون حقی که خدا خودش معلوم کرده از خمس و زکات میدادن فکر کردید دیگه این اوضاع بود. ولی البته ک بنظرم فقر مجوز سقط نیست چون بالاتر از همه چیز خداست ولی بله قبول دارم سخته همین الانشم هر کس انفاق کنه راه دوری نمیره نمیگم تنهایی ولی فامیلی با هم نیت کنن هر کس کمک مختصری بکنه انفاق کنن سالی یه جوون زندگیشو شروع کنن یه مادر بچه داره بشه. یه سقف از هم نپاشه وبعدش ببینن چ برکتی توی زندگی خود آدم جاری میشع خدا چند برابر جبران میکنه
عزیزم حالا میدونم میریزن سرم ولی بچه دار شدن حداقل باید پول تا ۵ سالگیشو داشته باشی توی این شرایط ...
جلوگیری کنن
ولی اگر ناخواسته باردار شدن قتل نکنن
توقع زیادیه نکشتن یه آدم؟
فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂 برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊
جالبه.. اما بحث من اینه ما نسبت به افراد جامعه مون احساس مسئولیت داریم یانه؟ آیا ما نسبت به اطرافیان ...
ما نسبت به جامعه مسئولیم
ولی هزینه فرزند آوری عده ای که بدون فکر باردار میشن با ما نیست
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اگر ثروتمندان همون حقی که خدا خودش معلوم کرده از خمس و زکات میدادن فکر کردید دیگه این اوضاع بود. &nb ...
دقیقا میخاستم اینو بگم. ثروتمندا خمس مالشون رو بدن فک کنم مشکل حل بشه. فقر در این حد نباشه. البته اگه واقعا به دست مردم کشورمون برسه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خیلیا کمک میکنن ، مثلا از بازار تهران و مثال یکی از خیریه هاش تا حدی خبر دارم ، ثروتمندایی هستن ماهانه میلیون میلیون کمک میکنن به غیر مناسبتها تازه .. واقعا اینا نباشن نمیشه ، از کمک درمانی و مسکن و وام و مدارس و ..