2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلوارش به نظرم یکم بزرگه

بچه کوچک داشتم اینو سریع بر طبق سایز پارسالش ۵۰ بود اینو ۵۵ گرفتم..دیگه کوچکترشو پرو نکردم..امروز جشن پیش دبستانی داره گفتم اگه بزرگه برم تعویض کنم.

حالا میگم نکنه سایز کوچکتر تی شرتش کوتاه باشه...

بچه کوچک داشتم اینو سریع بر طبق سایز پارسالش ۵۰ بود اینو ۵۵ گرفتم..دیگه کوچکترشو پرو نکردم..امروز جش ...

بزرگه، خیلیم بزرگه، برا جشن هم پیرهن تنش کنید خیلی قشنگتره چون معمولا بچه ها با پیرهن یا سارافن میرن جشن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
خب پس همین خوبه نمیخواد بری عوضش کنی

خیلی تو چشمه بزرگیش؟

شلوارشو بالاتر کشیدم اینجوریه...

اصلن به ذهنم نرسید سایز کوچکشم امتحان کنم...

الان همش میگم نکنه مسخرش کنن بزرگه...

ظهری جشن داره...

گفتم تا خوابه برم تعویض کنم از اونورم میترسم اون کوتاه باشه...

خراب کاری کردم😁

خیلی تو چشمه بزرگیش؟ شلوارشو بالاتر کشیدم اینجوریه... اصلن به ذهنم نرسید سایز کوچکشم امتحان کنم... ...

به قول یکی از کاربرا که بالاتر نظرشو گف یه پیراهن تنش کن اینو نگه دار بچه ها تو این سن زود رشد میکنن تا سال دیگه اندازش میشه این لباس

اللهم عجل لوليك الفرج✨🌻✨
به قول یکی از کاربرا که بالاتر نظرشو گف یه پیراهن تنش کن اینو نگه دار بچه ها تو این سن زود رشد میکنن ...

پیراهنش آستینداره گفتم گرمه چون جشنشون ۱ تا ۴ هست...

از طرفیم کمی آستینش کوتاه شده چون قد کشیده....

خودمم اسپرت بیشتر دوست داشتم دیگه اینو گرفتم..فرصت کمی دارم گفتم اگه بده لاقل برم تعویضش کنم با سایز کوچکتر