2777
2789
عنوان

شوهرم از من خوشگل تره

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بدون اغراق میگم اصلا اینطور نیست  حداقل بهت نمیخوره از شوهرت بزرگتر باشی  اتفاقا ش ...

من مهم نیست برام سنم چقدر باشه فقط این مهمه از همسرم بیشتر نشون ندم

الکی منتظر نباشید  این جور ادم ها نمیدونم از ژنشون هست یا خیلی بیخیالن پیر شدن تو کارشون ...

آره ارثشونه یه خواهر شوهر دارم دخترش یازدهمه اصلا بهش نمیاد دختر بزرگ داشته باشه هرجا برن فکر می کنن خواهرن 

مادر شوهرمم از پدر شوهرم بزرگتره ولی پدرشوهرم خیلی پیرتر نشون میده 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
قربونت برم اون سی من بیست

شاید بهت ۲۰ نخوره نهایت  ۲۳ بهت میخوره ولی شوهرت همون ۳۰ می خوره بهش خیالت راحت بزرگتر نشون نمیدی در ضمن خودت خوشگلتری و مهم همینه از شوهرت خوشگلتر باشی😜

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
خدا  همسرتون رو براتون حفط کنه کنار هم خوش باشید

ممنونم