2777
2789
عنوان

شوهرم از من خوشگل تره

884 بازدید | 70 پست

من و همسرم ده سال اختلاف سنی داریم من ۲۰ و ایشون ۲۹/۳۰ خیلی باهم خوشیم خیلی هم همو دوست داریم 

ولی یه مسئله هست که من رو به شدت اذیت میکنه من خوشگلم و همیشه همه از زیبایی هام گفتن خداییی یعنی جایی میرم میگن شبیه دکترایی در حالی که من دکتر نیستم 

خلاصه نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی من همیشه دوست داشتم خودم از همسرم از نظره چهره بالا تر باشم

حااالا مشکل من اینه همسرم به شدت بیبی فیسه و من از اون چهره ها هستم که خوشگلم ولی سنم یکم بیشتر میخوره

خودمم متوجه این بودم انگار من بزرگ ترم تا همسرم تا دیشب مهمون داشتیم سه تا بچه داشتن یهو عکس همسرم رو که دیدن گفتن وای انگار تو دوسال از همسرت بزرگ تری بعد فهمیدن ناراحتم گفتن نه حالا تو این عکسه اینجوریه

یه بارم تولد من بود دختر خالم اومد عکس بگیره و همش میگفت ویییی چه گوگولیه مثل بچه هاس دوس دارم لوپاشو بگیرم خدایا 

(دختر خالم اصلا منظوری نداره پس نگین حتما چشمش دنبالشه)

یا یه بار مادرم گفت این مدل مو رو نزن وقتی اینو میزنی حتی سنت بیشتر از همسرت نشون میده بعد فورا حرفشو عوض کرد

ببینید من واقعا چجوری کنار بیام ؟خیلی اذیت میشم

دکترا مگه چجوربن؟

اولین باره همچین تعریفی میشنوم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره که بهت گفتن شبیه دکترایی؟😂😂  

به همسرت بگو ریش و سیبیل بزاره  سنش ۱۰ سال بالا‌تر میره بگو بزاره بلندبشه بعد بره این مدلای جدید کوتاه کنه از این مدلا که سایه میندازن 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

نمیدونم چی بگم مدل های دخترانه استفاده اگه چتری بهت میاد بزن ارایش کم ابرو هات رو طبیعی بزار لیفت کن به پوستت برس رژ های دخترونه بزن رنگ مو نزار یا قهوه ای بزار 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

بیخیال بابا خودت خوش باش مهم اینه خودتون خوبین

من از همسرم ۳ سال کوچیکترم دوتامونم بی بی فیسیم یجوریم انگار خواهر و برادریم اوایل بیرون هیچ کسی باورش نمیشد زنو شوهریم مادرشوهرم همه جا پر کرده بود من بزرگتر از شوهرمم

مهم نیست مگه به حرف اوناس

ميشه عكس بزاري؟ نميشه كه اخه شما ده سال كوچكتري مگه ميشه بزرگتر به نظر بياي امكان نداره خودت حسا ...

نه به خدا جدی میگم من همسرم چهره ش مثل بچه هاس من چشم و ابرو مشکیم اون بور

واقعا این جوری آدم اذیت میشه خیلی رو مخه. ولی خب چاره ای نداری باید عادت کنی. یه عمر قراره زندگی کنین کم کم واست عادی میشه. تازه سعی کن زودتر به این حرفا عادت کنی چون خانما از یه سنی به بعد وقتی یکی دوتا بچه هم بیارن بیشتر شکسته میشن و باز مردا برعکس از یه سنی به بعد جا میفتن و جذاب تر دیده میشن. چه میشه کرد دیگه این جوریه. فقط سعی کن جلو شوهرت نقطه ضعف نشون ندی که بعدا یه وقت همینو به روت بیاره.