2777
2789
عنوان

دخترای سیگاری کم سن و سال

69 بازدید | 30 پست

قبول دارید دختر و پسرای این دوره یکم بد شدن البته شامل همه ی خانواده ها نمیشه و تو شهرهای بزرگ بیشتر نشون میده خودشو دخترای سیگاری زیاد شدن پسرای کم سن و سال تو پارک ها هر گوشه هر گوشه یه تپه شدن دخترا با پسرای خیلی کم سن وسال مشغول شدن تا دیر وقت بیرونن بلوغ زود رس گرفتن به خاطر گوشی و ماهواره و ... شهر ما اینجوریه یا تو شهرهای شما هم هست پسره ۱۷ سالش هم نمیشد با عجله اومده بود داروخانه دنبال قرص اورژانسی البته که بچه های اهل و خوب هم زیاد داریم ولی این ناهنجاری ها هم احساس میکنم خیلی زیاد شده تو دهه ی ۷۰ دخترا همش دنبال هنر و درس و ازدواج بودن ولی الان اینا اکثرا با سن کم تو بوتیک و ... مشغول کارن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا هم پر....متاسفانه.....بنظرم فقط هم برمیگرده به ذات طرف تربیت خانوادگیش....

اگه صرفا به ذات و تربیت بود که یعنی بیشتر جامعه بد ذات هستن و بد تربیت میکنند؟!! همین ها یه دهه پیش خیلی بهتر بودن دو دهه پیش اصلا تو این فاز نبودن چی شده ذات یهو خراب شده؟!!

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

متاسفانہ گروه گروه دختر وپسرنوجوون مےچرخن همہ جا..فڪرڪن ساعت ۱۲..۱۱شب من متاهل مےترسم،زمان ماپسراے جوون توپارڪ و..جمع میشدن

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

بله قبول دارم وخیلی از دهه هشتادی ها رو اصلا قبول ندارم بلانسبت اون هایی که خیلی خوب و مودب هستن به نظرم خیلی هاشون رفتارهای نابهنجار و غیرقابل قبول دارن و فوق العاده بی تربیت و گستاخ هستن.البته همه اینطور نیستن ولی کسانی هم که مشکل اخلاقی دارن کم نیستن متاسفانه. 

من شب داشتم میرفتم آشغال بندازم

دوتا دختر   ۱۱  ۱۲ ساله اینور جوب بودن  دو تا پسر ۱۶  ۱۷ ساله هم اونور کوچه  بعد یهو دخترا اومدن سمت پسرا هر کدوم رفتن  تو بغل یکیشون و قشنگ لب کاری😬

من هنگیدم  ته کوچه بودن تا منو دیدن جدا شدن ازهم

والا من همسن اونا بودم فک میکردم لک لک ها بچه میارن😏

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
اگه صرفا به ذات و تربیت بود که یعنی بیشتر جامعه بد ذات هستن و بد تربیت میکنند؟!! همین ها یه دهه پیش ...

تاثیر ماهواره و اینستاگرامه.با قاطعیت میگم اینو و هیچ شکی هم ندارم کاش بساط اینستاگرام کلا جمع بشه تو کشور.