2777
2789
عنوان

بچهااا معجزهههه😍😁

69 بازدید | 10 پست

کیا استفاده کردن تاثیری داشت؟ 

بچها چ کرمی یا چ صایونی خوبه برا روشن شدن صورت حس میکنم صورتم لک کمرنگ داره

صورتم تیره شده چربه بدون پنکک جایی نمیرم اعتماد بنفسمو گرفته🥺🥺🥺 لطفا نصیحت نکنید اگه استفاده کردین و خوب بود یچی پیشنهاد بدین

او،قندِ روزهایِ تلخِ مَـن است...!❤️✨

این کرما فقط ی مدت رنگدانه پوستو متوقف میکنه و پوست رو روشن میکنه ب همون خاطر ، وقتی قطع کنی باز رنگدانه تولید نیشه و..

بیش از چندماه مصرف شه رنگدانه های پوست میمیرن 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کرما فقط ی مدت رنگدانه پوستو متوقف میکنه و پوست رو روشن میکنه ب همون خاطر ، وقتی قطع کنی باز رنگ ...

امضاتون قشنگه

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

امضاتون قشنگه

❤️❤️

ان شاءالله خط ب خطش بشه تجربه هاتون تو زندگی گلم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من از سن کم همش پنکیک و کرم پودر میزدم

میرفتم جایی بدون ارایش نمیرفتم

واقعا ریده شد به پوستم،وقتی خیلی پنکیک میزنی پوست نابود میشه جوری که بدون پنکیک نمیتونی بیرون بری

الان چند ساله هیچی نزدم فقط یه روز در میون حمام میکنم

چون دو روز میگذره از حموم کردنم پوستم تیره میشه

هیچ چیزی هم نمیزنم به پوستم فقط یه رژ میزنم که رنگو رومو باز کنه چون لبام خیلی سفیده

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از سن کم همش پنکیک و کرم پودر میزدم میرفتم جایی بدون ارایش نمیرفتم واقعا ریده شد به پوستم،وقتی ...

بخدا دوست ندارم نصیحت کنم یا اذیتت کنم فقط تجربمو بهت گفتم که بخاطر زیبایی چند روزه پوست خودتو خراب نکنی

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40