2777
2789

خداییش کاربر فیک هستید؟؟؟؟

پول میگیرید از چررررت و پررررت هارو بگید؟؟؟

شوهر هاتون اسگل گیرتون آوردن بهتون عدد و رقم غلط میدن؟؟؟؟؟

من نمی گم گرونی نیست

هست خیلی خیلی هم هست 

من نمیگم فقر نیست

هست

ولی چرا انقدر جوزده و مبالغه آمیز حرف میزنید؟؟؟

لگوی برای بچه ۴ ساله بین ۳ تا ۶ میلیون؟؟؟؟؟

بله هست

ولی لازم نیست براش بخری

وقتی محصولات بریکس هم هست 

ماهی ۴ میلیون شهریه زبان؟؟؟

از کیش و سفیر کجا بهتر هست که برجی ۱ میلیون ایناس؟؟؟

سه نفرید ماهی ۷۰ میلیون زندگی معمولی دارید؟؟؟

خب بگو توو رفاهیم

چرا میگی معمولی

چرا میگی چیزی نیست!!!

بخدا من تهرانم

بچه‌ کوچیک دارم 

مرتب میوه و شیر باید باشه

ولی هفته ای ۷۰۰ تومن میوه فقط؟؟؟؟

مگه میشه

۱ نفرِ تنها همسرش ماموریته برجی ۱۲ میلیون خورد و خوراک؟؟؟؟

منم شوهرم ماموریت می‌ره

به خدا شما قیمت ندارید 

چی میگید؟؟؟

کجایید؟؟؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

صدای منو می‌شونید از تایلند 

طرز زندگی کردنا بنظرم متفاوته نمیشه گفت همه یه طورن 

بعضیا ممکنه هر شب برن بیرون دور بزنن یه چیزی بخورن قطعا خرجشون بالا می‌ره یکیش خودم

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ قربونت برم که حرف دلمو زدی 

طرف رفته بالاشهر تهران آپارتمان اجاره کرده ماهی 5 میلیون فقط شارژ میده بهش گفتم خب یه منطقه پایین تر خونه می‌گرفتین

منو بست به رگبار و گفت بچه م باید توی محیط بالاشهر بزرگ شه😐😐😐 بعد میگفت ماهی 40 میلیون حقوق میگیرن کم میارن آخر ماه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
صدای منو می‌شونید از تایلند  طرز زندگی کردنا بنظرم متفاوته

وقتی میگه پیش دبستانی زیر ۷۰ تومن نیست ، و من امسال یکی بهترین مدارس تهران بچمو پیش دبستانی نوشتم مجموعا شد ۳۸ تومن یعنی چرت و پرتی محض داره میگه ، قیمت دارم میگم زبان ماهی ۴ تومن کجاس؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

در ادامه هم بگم یک و نیم میلیارد رهن خونه ش بود 🤦🏼‍♀️

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بعضی چیزا اونقدرام عجیب نیست ما یه رفیق داریم که درآمد زیادی هم ندارم شاید یک سوم درآمد ما ماهیانه داشته باشن همونم میخورن مثلا خانمه تنها تو یه ماه ۷کیلو گوشت چرخ کرده خورده بود درصورتی که ما دونفری ۳کیلوم نمیخوریم

وقتی میگه پیش دبستانی زیر ۷۰ تومن نیست ، و من امسال یکی بهترین مدارس تهران بچمو پیش دبستانی نوشتم مج ...

والا ایران آمریکا که گرون ترین و شیک ترین موسسه هست نهایتا یک و نیم شهریه ش باشه من خودم مدرس زبانم چون باردارم دیگه نمیرم ولی دقیقا قیمت ها رو فضایی میگن 

امروز یکی میگه لباس خونگی برای دختر سه ماهم دستی هفتصد میخرم🤔 والا من میخرم ۱۵۰نهایت دویس خونگیو&n ...

افرین منم دارم همینو میگم انگار بقول دوستمون توو تاپیک بغل تهران ما با تهران اینا فرق داره ، بعضی چیزا عدد و رقمش کاملا مشخصه