2777
2789

سلام. دخترم هشت ماهشه اصلا غذا نمیخوره فوری دهنش قفل میکنه و اجتزه نمیده بیشتر غز یه قاشق بهش بدم...از شروع غذا کمکی بهشفرنی ، فرنی سیب فرنی هویج، حریره بادام و سوپ و کته دادم از اول خیلی خوب میخورد الان لب به هیچی نمیزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا غلبه صفرا داره دوما بذار جلوش بذار باهاش بازی کنه و کم کم بذاره دهنش 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
اولا غلبه صفرا داره دوما بذار جلوش بذار باهاش بازی کنه و کم کم بذاره دهنش 

غلبه صفرا یعنی چی عزیزم؟؟؟........من براش سیب زمینی با تخم مرغ قاطی میکنم میزارم جلوش همین تا مزه کرد تف میکنه دیگه برنج خالی میزارم همش بازی بازی میکنه ...چی بدم که تشویق بشه

غلبه صفرا یعنی چی عزیزم؟؟؟........من براش سیب زمینی با تخم مرغ قاطی میکنم میزارم جلوش همین تا مزه کر ...

سرچ کن صفرا رو ، نه چیزای قروقاطی نده برش های سیب زمینی و هویج و اینا آب پز کن بذار جلوش بازی بازی کم کم بخوره 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
سرچ کن صفرا رو ، نه چیزای قروقاطی نده برش های سیب زمینی و هویج و اینا آب پز کن بذار جلوش بازی بازی ک ...

وای الان سرج کردم بعضی علائمش داره...مثلا اگزماش داره استفراغ گاهی میکنه با اینکه پسرم تو سن دخترم بود بعد غذا خورش اصلا استفراغ نمیکرد و دخترم میکنه و من تعجب بودم....حالا بازم امتحان میکنم ببینم چطور میشه...ماست و شیرم اصلا نمیخوره موزه شدیدا عق میزنه...

وای الان سرج کردم بعضی علائمش داره...مثلا اگزماش داره استفراغ گاهی میکنه با اینکه پسرم تو سن دخترم ب ...

خیلی صفراش بالاست که به عق زدن رسیده کمکش کن ، اشتها آور و مولتی ویتامین هم نده که صد بار بدتر میشه 

خیلی صفراش بالاست که به عق زدن رسیده کمکش کن ، اشتها آور و مولتی ویتامین هم نده که صد بار بدتر میشه& ...

وای دقیقا مولتی بهش میدادم دو دقیقه بعدش بالا میاورد دیگه ندادم بهش