2777
2789

هرکی تو جمع خرابتون کرد، برینید بهش

این کارو نکنید از فردا ذهنتون هِی می‌رینه بهتون.

این متن کپی شده از تلگرام…

ولی سعی کنین هر کی هر چی گفت جواب بدین مثلا مادرشوهرتون چیزی گفت سکوت نکنین یا ب شوهرتون نگین ک خودش حل کنه!

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا سکوت میکردم اما اینقد شوهرم توگوشم خوند که حرفتو بزن از حقت دفاع کن حتی چن بارم زنگ مامانم زد گفته به دخترت بگو توجمع خانواده ما یاکت نباشه گرگ باشه ازحقش دفاع کنه الان بقول شوهرم همون گرگه هستم

امروز مادرشوهرم گفت بچه بیارید من کلا سکوت حوصله حرف نداشتم شوهرم گفت یه دخمل گوگولی میخوایم بعدا اینم برداشت گفت حالا دخترم خوبه خیلی پسردوسته مادرشوهر من ازظهر تو دلمه انقد عصبیم

من هیچوقت بهش بی احترامی نکردم اما اهل سکوت هم نیستم معتقدم احترام باید متقابل باشه محترمانه جواب میدم خودم زبون دارم چرا شوهرم بگه مادرشوهرمم اخلاقمو می‌دونه و سعی می‌کنه تنشی به وجود نیاد