2777
2789
عنوان

فشار خون بالا

97 بازدید | 10 پست

سلام کسی بیداره خیلی ناراحتم اگه کسی تجربه داره یه کم از تجربه هاش بهم بگه...

بابام فشارش خونش یهو  رفت بالا تا ٢٠ بعد الان سه روزه بیمارستان بستریه هنوز هیچ جواب دقیقی بهمون ندادن ولی بعد سه روز بستری با اینکه فشارش رو پایین آوردن هنوز نمیتونه تنها  راه بره عدم تعادل داره یعنی فشاره بالا باعث سکته شده ؟اگه کسی میدونه لطفا بهم بگه 

اینم بگم که براش سیتی و سونو انجام دادن ولی هنوز دکتر ندیده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابام ٥٦ سالشه خیلی خوب بود هیچ مشکلی نداشت یهو اینجوری شد امیدوارم زود بشه 

اونم همین حدودا بود 

دیگه سکته همینه یهویی میشه 

ایشالا که سریع مرخص میشه ❤️ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
عزیزم علائمش چی بود که فمیدید سکته کرده؟

اولش عدم تعادل داشت بعد فشارش بالا رفت بعدش که رفت بیمارستان گفتن سکته کردی و دارو فشار دادن

سکته هم نکرد دیگه هیچ وقت 

تعادلش هم اوکی شد 

اولش عدم تعادل داشت بعد فشارش بالا رفت بعدش که رفت بیمارستان گفتن سکته کردی و دارو فشار دادن سکته ه ...

چقد طول کشید اوکی بشه خیلی نگرانم بیمارستانام یواش یواش کارا رو انجام میدن امروز که جمعه بود هیچ دکتری تو بیمارستان نبود 

اونم همین حدودا بود  دیگه سکته همینه یهویی میشه  ایشالا که سریع مرخص میشه ❤️

مرسی عزیزم ایشالله خدا به همه سلامتی بده چیه این زندگی که تو یه لحظه همه چی  عوض میشه کلی دلم گرفته 😭😭

چقد طول کشید اوکی بشه خیلی نگرانم بیمارستانام یواش یواش کارا رو انجام میدن امروز که جمعه بود هیچ دکت ...

این برای خیلی سال پیشه من زیاد اطلاعات در این حد ندارم ☹️ ولی خب با تمرین اوکی میشن معمولا 

فردا از دکترش بپرسید 

میدونم شرایط سختی دارید ❤️🥲 آدم وحشت میکنه اصلا 

اما الان که بیمارستانه جای نگرانی نیست

این برای خیلی سال پیشه من زیاد اطلاعات در این حد ندارم ☹️ ولی خب با تمرین اوکی میشن معمولا  فر ...

ممنون عزیزم ❤❤ اره شرایط روحی خیلی بدی دارم الان خدا سر هیچ کس نیاره اسیر بیمارستانا شدنو 

ممنون عزیزم ❤❤ اره شرایط روحی خیلی بدی دارم الان خدا سر هیچ کس نیاره اسیر بیمارستانا شدنو 

اره واقعا خیلی سخته