2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 29 پست
بالاخره یه شب نمیخواد بالاخره موقع غذاخوردن صبح که بیدار میشه بالاخره موقعیتش جور میشه اگرم نشد بعد ...

چه میدونم 

البته هرکاری که خودش میخواد و دوس داره نن باید انجام بدم ولی به من که میرسه اهمیت نمیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غرورم نمیذاره ،دوس دارم خودش درک کنه 

آقایون مثل ما خانما نیستن 

باید حرفتو مستقیم بهشون بزنی 

وگرنه درک نمیکنن😅

بگو بهش عزیزم همون‌طور که اون ازت انتظاراتی داره توام حق داری که بهش بگی

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
واقعا این قدر این قضیه حاده که میاین اینجا که آقایونم هستن تایپیک میزنین؟ خجالت نمیکشید؟ 

شما که خجالت میکشی بیجا میکنی میای تو این تاپیک 

سایت مربوط به زنان زایمان و خانماس، نه سایت مادرشوهر خواهر شوهر که شما دنبالشی ، همون برو تو اون تاپیکا برات بهتره ،خجالتم نمیکشی تو اون تاپیکا

فقط فکر خودشونن مردا

بعضیاشون نیستن درصدشون خیلی کم هست ولی هستن اوناییکه بعد رابطه حتی تشکر هم میکنن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

راست میگی عزیزم ،فردا باهاش صحبت میکنم

ایشون قطعا متوجه نیست ک شما ناراحت میشی 

بخاطر همین بی توجهی می‌کنه 

بهش بگی حل میشه🥰

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
تقریبل هرشب میخواد خواهر 🙄🙄 

وقتی هرشب هرشب بهش روی خوش نشون میدی همینه 

یکی درمیون خودتو بزن ب درد و مرض و  ....

پول دکتر بگیر الکی خرج قر و فرت کن و ب خودت حسااااااااااااابی برس 

زبون داری بگو  وقتی بدون معاشقه میای دلمو میزنی بگو بگو

غرورم نمیذاره ،دوس دارم خودش درک کنه 

زندگی متاهلی جایی واسه غرور نداره عزیزم 

مشکلتو مطرح کن 

اون بنده خدا هم نمیدونه شما این نیازو داری 

مردا بعد رابطه کلا انرژیشونو از دست میدن 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
این که بعد رابطه شوهرت پشتشو کرده چیه که میای اینجا میگی گند میکشید نی نی سایتو .. خیییلی مشکوکی اصل ...

جالب اینه روش نمیشه به شوهرش بگه ولی تو سایت عمومی روش میشه بگه ...به نظرم این مورد داره 

چه میدونم  البته هرکاری که خودش میخواد و دوس داره نن باید انجام بدم ولی به من که میرسه اهمیت ن ...

امتحانش کن از الان آیه یاس نخون ضرر که نداره اگه گوش نداد بعد رابطه هی بهش بگو بغلم کن بوسم کن شب بخیر بگو خودتو لوس کن سیاست داشته باش دختر هی نگو نمیشه فکر خودشه اتفاقا اینجور مردا که نیازشون شدید هست رو بهتر میشه تو دستت بگیری فقط باید زبونی سیاست داشته باشی

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞