خانما چند وقته شوهرم بعد از رابطه بدون اینکه به من توجه کنه روشو میکنه اونور و میخوابه? قبلا هم معاشقه قبل رابطه داشتیم هم بهد رابطه بغلم میکرد الان دوماهه اصلا ،فقط اصل کاری رو انجام میده و تموم ،به نظرتون چجوری باهاش درمیون بذارم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بگو بهش عزیزم همونطور که اون ازت انتظاراتی داره توام حق داری که بهش بگی
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
چه میدونم البته هرکاری که خودش میخواد و دوس داره نن باید انجام بدم ولی به من که میرسه اهمیت ن ...
امتحانش کن از الان آیه یاس نخون ضرر که نداره اگه گوش نداد بعد رابطه هی بهش بگو بغلم کن بوسم کن شب بخیر بگو خودتو لوس کن سیاست داشته باش دختر هی نگو نمیشه فکر خودشه اتفاقا اینجور مردا که نیازشون شدید هست رو بهتر میشه تو دستت بگیری فقط باید زبونی سیاست داشته باشی
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞