2777
2789
عنوان

دخترم می‌ره سوم امشب میگفت

145 بازدید | 9 پست

یه پسره تو کلاس زبان عاشقم شده😵‍💫بهم خوراکی تعارف می‌کنه اسمموروی شیشه نوشت😟

از استرس دارم دیوونه میشم نمی دونن رفتار درست چیهبرم به مدیر آموزشگاه بگم یا جلو پسره رو بگیرم

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
نه واکنش تندی نشون نده یک ترم بچه شما نره کلا همدیگه رو نمی بینن

تو یه کلاس نیستن میگه تو کلاس روبروییه

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به یک ترمی برسن همشونو دخترو پسر رو جدا میکنن هنوز چون پایه هستن باهمن کلاس زبان همینه با استاد مرد و زن سرکار دارن از طرفی خیلی خوبه روابط اجتماعی و لحن بیان با جتس مخالف 

من تو این سن حالم از پسرا بهم میخورد  دوست داشتم فقط بجنگم باهاشون😂😂

کاش دختر منم اینجوری بود

من ب پسرام گ تو کلاس زبان دختر هم  هستن میگم بهشون بگو آبجی.. مثلا آبجی تارا چیزی داد حتما تشکر کنیا یا آبجی مدادشو نتونست تراش کنه تو کمکش کن تا الان ک ۱۲ ترم میگذره همشون خیلی دوست رفیق هستن .

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

عزیزم طبیعیه

قرار نیست اتفاق بدی بیفته فقط باهاش حرف بزن اگاهش کن که در حد حرف و ...‌‌بمونه اگه واکنش بدی نشون بدی بدتر وقتی بزرگتر بشه میره سمت آدمای اشتباه. 

منم از ۳ سالگیم که میرفتم کلاس با پسرا دوست میشدم حتی یکیشون رو میگفتم شوهرمه😅 مامانم کاری نداشت جفتمون رو می‌برد بیرون برامون خوراکی میگرفت ولی باهام صحبت کرده بود که اتفاقی بینمون نیفته و اجازه ندم اگه پسری ازم بزرگتره کار خاصی بکنه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑