2777
2789
عنوان

امشب خونه دوست همسرم مهمونی بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 296 پست

چی بگم حق که با توعه خب به هر حال غذایی که درست کرده بود و تو خوردی اکثر وارد غذایی تو همون سینک شسته شده شاید باسن بچش از نظر خودش پاک و پاکیزه باشه اما خب برای ما یچیز چندش و بسی کثیفه ولی خودمونیم یکم زیاده روی کردی دیگ تو که غذا رو خورده بودی چه همون لحظه پا می‌شدیم با دعوا چه دو ساعت بعد دیگ خورده بودی دیگ حالا دیگ این صدا زدنا و فشارم افتاده و دعوات چی بود دیگه نرو خونشون

پسر عسلم رهام مامان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهایتا چیزی نمیخوردی،یا میگفتی چرا تو سینک شستی ،یه امشب و میشد تحمل کرد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

حداقل حفظ ظاهر میکردی دیگه خیلی زشت بود اونهمه زحمت کشیده نصفه نیمه پاشین برگردین، زود پاشدن از مهمونی یعنی فقط اومده بودم بخورم و برم، کار خانم میزبان رو تایید نمیکنم اما خودتم بچه داری دیگه تهوع یعنی چی، درست جلو چشماتون نشسته که بچه رو، حق کاملا باشوهرت هس مخصوصا اونجا که با عصبانیت صداش زدی

بله ب هرحال آدم نباید خودخواه باشه درسته بهت خوش نمیگذشت اما مهمونی رو حداقل ب شوهرت کوفت نمیکردی

قبول دارم چون تمایل نداشتم برم ،انگار تحت فشار بودم اصلا از اول که رفتیم خونشون حالم بد بود

خيلي كارت زشت بود ميتونستي چيزي نخوري و اروم بشيني تا مهموني تموم شه بنظرم حسودي هم كردي يكم

نه حسود نیستم،کلا از زنش خوشم نمیاد ،بعدشم هیچ حرف مشترکی باهاش ندارم،میدونی کلا فازمون جداست،