2777
2789

بچها من این دو روز مشکلی نداشتم و اصلا نشد بخونم بنظرتون فردا هفت فصل ریاضی با این حساب که قبلا خوندم و پایه خوبی دارم میتونم تموم کنم؟فصل احتمال و هندسه رو خوب نخوندم قبلا فقط...

هرفصل چقدر وقت گرفت برای شما؟

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ریاضی خوندنیه اگر بلدی و مشکلی نداری یکم نمونه سوال حل کن اولین باره میشنوم ریاضیو میخونن🤣

شما غلط املایی نگیر عزیزم...😐همونکه شما میگی اصلا😂

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
از الان شروع کن

امشب احتمال و هندسه بخونم که فردا همراه بقیه دوره کنم و نمونه سوال حل کنم خوبه؟شما از رو کتاب کار کردید فقط؟

امشب احتمال و هندسه بخونم که فردا همراه بقیه دوره کنم و نمونه سوال حل کنم خوبه؟شما از رو کتاب کار کر ...

من دانشجو ام ولی خواهرم کتاب خوند و فردا یکم نهایی حل می‌کنه گفت بیرون کتاب گفتن نمیاد

دانشجو❤️👩‍⚕️
من دانشجو ام ولی خواهرم کتاب خوند و فردا یکم نهایی حل می‌کنه گفت بیرون کتاب گفتن نمیاد

اهان مرسی عزیزم❤

اگه شاد دارین فیلم هست برا دیدن یانمونه سوال درس به درس.سوالی هم داشتی می تونم کمکت کنم

لطف دارید ممنونم...نه نیازی به ویدیو آموزشی نیست ، پایه ام اکیه

موفق باشی چون پایه آن قوی هست سوال حل کن هر جا احساس کردی فراموش کردی امشب تمرین کن

درسته

ممنونم عزیزم🌱