2777
2789
عنوان

اینا میتونه علائم بارداری باشه؟

30 بازدید | 23 پست

از تخمک گذاری تا حالا ترشحاتم خیلی زیاد شده یا سفید یا بی رنگ بدون بو و خارش امروز از درد کمرم  و پهلواام دارم میمیرم ضربان قلبمم ۱۲۵💔ممکنه باردار باشم؟روز ۲۶ سیکلمه امروز نگید برو آز بده که چشمم ترسیده ماه پیش آز دادم مثبت شد فرداش پریود شدم بارداری شیمیایی بود ولی ماه پیش ترشح نداشتم درد هم در این حد نداشتم وقتی موقع سقط بدجور کمرم درد گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص نخور سوپ مرغ و میوه بخور بدنت قوی بشه  ضربان قلبت زیادی بالا نیست!؟

والا همیشه دیگه نهایت ۱۰۰ بوده  اکثرا ۸۰ اینا بخاطر همین تاپیک زدم

خوردم اینارو ولی گلوم به چرک خشک کن نیاز داره

از رو علائم نمیشه چیزی گفت اما آموکسی سیلین۵۰۰ هر ۸ساعت تو بارداری هم میشه خورد

مرسی عزیزم شما تجربه بارداری داشتی؟میخوام ببینم تا حالا ضرباتت انقدر بالا رفته یا نه

من حس میکنم اینقدر به فکر بارداری هستی استرست رفته بالا عزیزم

نمیدونم امروز اینطور شدم دیشب با شوهرم دعوا کردم ممکنه از اونم باشه صربانم صبح ۱۱۳ بود بعدش ۱۲۵ مبترسم باز باردار باشم سقط بشه

نمیدونم امروز اینطور شدم دیشب با شوهرم دعوا کردم ممکنه از اونم باشه صربانم صبح ۱۱۳ بود بعدش ۱۲۵ مبتر ...

اونم بی تاثیر نیست

گلم توکلت به خدا رو ببر بالا.

هر موقع وقتش باشه باردار میشی حتما تا اینقدر تو فکرش هستی خیلی سخت باردار میشی

بهترین روش باردار شدن سریع کنترل استرس هست

فعلا اصلا به بارداری فکر نکن تا از موعدت یک هفته بگذره بی بی بزنی نمیخوام مث اونبار استرس بیخودی بکشی اگ باردار نباشی

برا گلوتم عسل و ابلیمو با اب جوش خوردی؟هرچند میگن عسلم برا بارداری خوب نیس☹

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
فعلا اصلا به بارداری فکر نکن تا از موعدت یک هفته بگذره بی بی بزنی نمیخوام مث اونبار استرس بیخودی بکش ...

نه هیچی نخوردم الان یدونه آموکسی سیلین خوردم تو تاپیک گفتن هستی کمرم افتضاح در حد مرگ درد داره