2777
2789
عنوان

دلم خواهر میخواد خیلی تنهام

527 بازدید | 20 پست

خواهر ندارم رفیقم ندارم هر کسی ام میترسم راه بدم تو زندگیم چون یه بار ضربه شو دیدم انقد دلم میخواد یکی که با تمام وجودم بهش اعتماد دارم و دلسوزمه بدون دلشوره و ترس باهاش درد و دل کنم باهم بریم بیرون مسافرت اصلا خواهر خواهر میخوام مامانمم نمیتونه بنده خدا اسیر من و داداشمه منم غریبی ام شهر دور چه کنم حالم خوب نیست چقد دلم یکیو میخواد که تا حالم بده پیشم باشه😭😭😭همیشه تنها بودم عقدم عروسیم جهازم زایمانم مامانم بود اما مادرشوهر عوضیم انقد تیکه انداخت مامانم حالش بد شد مشکل قلبی داره اگ خواهر داشتم میزد تو دهنش😞

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواهر ندارم، همیشه آرزوم این بود و تو دلم موندش🥲

عشق من خدای من، من را به حال خودم رها نکن تنها تویی بهترین دوست و یاورمن، خدایا عبادتت در سحرگاهان نشان می‌دهد من را لایق ستایشت می دانی دوستت دارم ای عشق ابدی من.....

منم همین حس شما رو دارم و دلم میخواست چند تا خواهر داشتم

یه داداش دارم که ازدواج کرده و زنشو خیلی دوست دارم ولی بازم برام مثل خواهر نمیشه چون خیلی حرفا رو نمیشه جلوش زد

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عزیزم من ۴ تا خواهر دارم و دقیقا شرایطم مث شماس بلکم تنهاتر از شما الان دیگه دوره ای هست ک هرکس مشغ ...

پس چرا دختر عمه هام خیلی خوبن باهم دو تا دختر خاله هامم باهم خوبن🫠

منم ندارم ارزوم داشتن یه خواهربود خصوصا الان که دیگه مادرم ندارم

تنهاتر از من کسی نیس😥خداروشکر دختر دارم زندا اش دارم ولی الانتو این سن شدم مادر همه

من هنوز احتیاج داشتم دختر باشم تکیه کنم دردودل کنم نه اینکه تکیه گاه باشم ولی چاره چیه الحمدلله رب العالمین

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
منم همین حس شما رو دارم و دلم میخواست چند تا خواهر داشتم یه داداش دارم که ازدواج کرده و زنشو خیلی د ...

😞 داداشمم خوبه الان شرایطش بده از نظر روحی وقتی میرم خونه مامانم اینا همش بحث میکنه باهام منم دیگه نمیرم حالم بدتر میشه اولش ناراحت میشم آهش میکنم بعد دلم براش میسوزه شرایطش سخته ای خدا 

منم ندارم ارزوم داشتن یه خواهربود خصوصا الان که دیگه مادرم ندارم تنهاتر از من کسی نیس😥خداروشکر دخت ...

ای خدااا😭😭 آره الحمدلله منم دختر دارم بازم شکر آدم ۱۰۰ سالشم که بشه مامان میخواد خدا رحمتشون کنه عزیزم قلبم درد اومد خدا صبرت بده

😞 داداشمم خوبه الان شرایطش بده از نظر روحی وقتی میرم خونه مامانم اینا همش بحث میکنه باهام منم دیگه ...

هیچوقت برادر مثل خواهر نمیشه برا ادم 

داداش منم مقداری عصبیه و نمیشه باهاش حرف زد

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
هیچوقت برادر مثل خواهر نمیشه برا ادم  داداش منم مقداری عصبیه و نمیشه باهاش حرف زد

شرایطمم بده اگه نه یه خواهر برای دخترم‌ میوردم که مثل من نشه تنها

شرایطمم بده اگه نه یه خواهر برای دخترم‌ میوردم که مثل من نشه تنها

به نظرم تو هرشرایطی هستی یه خواهر براش بیار نذار تنها بمونه و مثل خودت حسرت نداشتنشو بخوره 

منم یه دختر دارم که ماشالله الان ۱۲سالشه و در حسرت داشتن خواهر و برادر کودکیشو سپری کرد و خدا نخواسته بهم بچه دیگه ای بده تا ارزوی دخترم براورده بشه ولی من برا باردارشدن دوباره بازم تلاش میکنم شاید خدا دلش براتنهایی دخترم سوخت