dokhtareshomal مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 66 عنوان خانوما کسی اینجا تجربه آموزش زبان داره،؟ 16 بازدید | 15 پست قراره برم یه جا برای آموزش زبان آلمانی ولی خیلی استرس دارم سخته؟ از پسش بر میام؟ 1403/03/11 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shenel_ghermezi18 عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 1525 وای المانی بلدی؟ من تیچرام که صحبت میکردن میگفتن دو روز اولش سخت بود بعد عادت شد دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜
dokhtareshomal مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 66 وای المانی بلدی؟ من تیچرام که صحبت میکردن میگفتن دو روز اولش سخت بود بعد عادت شد اره . تسلط دارم ولی میترسم تپق بزنم یا مثلا خوب یاد نگیرن
shenel_ghermezi18 عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 1525 اره . تسلط دارم ولی میترسم تپق بزنم یا مثلا خوب یاد نگیرن عب نداره اصلا برفرض تپق بزنی یا بد یاد بدیهمه اولش تو کار ی جاهایی گاف میدن اصلا ناراحت نباش باباولی تسلط داری خیالت راحت به خودت اعتماد کن تپق هم زدی با شوخی خنده بگذرون دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜
shenel_ghermezi18 عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 1525 المانی خیلی سخته؟ تو. چندوقت یاد گرفتیمبحثی که میخوای یاد بدی قبلش یه دور تو. خونه جلو اینه تمرین کن دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜
dokhtareshomal مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 66 عب نداره اصلا برفرض تپق بزنی یا بد یاد بدی همه اولش تو کار ی جاهایی گاف میدن اصلا ناراحت نباش بابا ... ممنون بابت راهنمایی ت انشالله از پسش بر بیام
shenel_ghermezi18 عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 1525 ممنون بابت راهنمایی ت انشالله از پسش بر بیام فداتشم یادت نره تو اونجا از همه بیشتر میدونیاسترس نگیر دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜
dokhtareshomal مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 66 المانی خیلی سخته؟ تو. چندوقت یاد گرفتی مبحثی که میخوای یاد بدی قبلش یه دور تو. خونه جلو اینه تمرین ... نسبت به انگلیسی بله خب . مخصوصا گرامرش البته علاقه زیاد از سختیش کم میکنه
dokhtareshomal مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 66 فداتشم یادت نره تو اونجا از همه بیشتر میدونی استرس نگیر قربونت
dokhtareshomal مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 66 نسبت به انگلیسی بله خب . مخصوصا گرامرش البته علاقه زیاد از سختیش کم میکنه من تو ۳،۴ سال
shenel_ghermezi18 عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 1525 نسبت به انگلیسی بله خب . مخصوصا گرامرش البته علاقه زیاد از سختیش کم میکنه خیلی قشنگه واقعا زبان دیگه هم بلدید؟ دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜
shenel_ghermezi18 عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 1525 قربونت ففداتشم دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜
dokhtareshomal مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 66 خیلی قشنگه واقعا زبان دیگه هم بلدید؟ من فقط آلمانی بلدم کمی هم عربی ولی تو زبان های دیگه صفرم واقعا آلمانی خوش آوا ترین زبانه
shenel_ghermezi18 عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 1525 من فقط آلمانی بلدم کمی هم عربی ولی تو زبان های دیگه صفرم واقعا آلمانی خوش آوا ترین زبانه خیلی قشنگه المانی استانبولی اسپانیایی فرانسوی من خیلی دوست دارم ایشالا قسمت شه المانی پیش خودت بیاییم😍موفق باشی عزیزدل دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜
dokhtareshomal مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 66 خیلی قشنگه المانی استانبولی اسپانیایی فرانسوی من خیلی دوست دارم ایشالا قسمت شه المانی ... عزیزی انشالله شما هم موفق و سلامت باشی دنیا کوچیکه شاید این طور شد